Lejligheder og hytter i Hafjell

Forside » Norge » Hafjell » Lejligheder og hytter

Om Hafjell | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Her er vores bud på fem gode lejligheder i Hafjell. Alle fem lejligheder ligger tæt på Hafjells pister og lifter. Der ligger også mange hytter i Hafjell, men næsten alle hytter er privatejede og udlejes kun lejlighedsvis og ofte på privat basis.

Alpin Apartments Solsiden

Nordlia 53
2636 Øyer

Hafjell Lejlighed Alpin Apartments Solsiden

Store, moderne og super funktionelle lejligheder med en suveræn placering, et par hundrede højdemeter oppe på bjerget. Alle lejligheder har trådløst internet, køleskab med stor fryser, tørreskab, egen sauna og andre moderne bekvemmeligheder. Fra hver enkelt lejligheds eget skirum er der højest 50 meter til en blå piste, der fører ned til gondolliftens dalstation og de nærliggende stole- og tallerkenlifter. To ting trækker dog lidt ned i den samlede vurdering. For det første mangler lejlighederne charme. Der er ikke meget norsk fjeldhygge over halogenlamper og blomstermalerier. For det andet er 6-personers lejlighederne bedre egnet til 4 personer, da 3 personer i en køjeseng med dobbelt underkøje (150 cm) hurtigt bliver en smule klaustrofobisk. Hvis I er 6-personer eller flere, så overvej at vælge 10-personers lejligheden i stedet. Lejlighederne er ikke egnede til gangbesværede, da adgang til og fra lejlighederne sker via trapper. Der er gratis parkering lige ved lejlighederne. Vi boede her under vores eget ophold i Hafjell, og kan varmt anbefale en af disse lejligheder.

Læs mere om Alpin Apartments Solsiden på Vinterly.dk eller Booking.com.

Alpin Apartments Sørlia

Sørlia 128
2636 Øyer

Hafjell Lejlighed Alpin Apartments Sørlia

Alpin Apartments Sørlia har samme høje standard som Alpin Apartments Solsiden. Alpin Apartments Sørlia ligger blot lidt længere mod syd, på den modsatte side af pisterne, der fører ned mod dalen. Disse gode lejligheder har plads til 4, 8, 10 eller 12 personer. Lejlighederne ligger kun 150 meter fra Hafjells livligste afterskisted “Lodgen”, og er et perfekt valg til familier eller mindre grupper, der ønsker at bo godt og direkte ved pisten. Vær dog opmærksom på, at der er cirka en kilometer til nærmeste supermarked. Der er parkeringsplads tæt ved disse lejligheder.

Læs mere om Alpin Apartments Sørlia på Vinterly.dk eller Skiferie.dk.

Hafjell Alpinlandsby lejligheder

Gamlevegen 25
2636 Øyer

Hafjell Lejlighed Hafjell Alpinlandsby

Hafjell Alpinlandsby ligger tæt ved Skitorget og gondolliften nede i bunden af Hafjells skiområde. De mindste lejligheder (35 kvm.) i Hafjell Alpinlandsby har plads til 4 personer, mens de større lejligheder på 80 kvm. har 8 sengepladser. Lejlighederne tilbyder ski-in/ski-out (bortset fra 50 meter). Disse lejligheder er samtidig nogle af de eneste lejligheder i Hafjell, som ligger i rimelig gåafstand fra det store “Coop Mega” supermarked nede i Hafjell centrum. Indretningen er funktionel, men ikke supermoderne. Disse lejligheder er et godt valg til dig, der er på jagt efter en billig lejlighed i Hafjell, som ligger nogenlunde tæt på både pister, lifter og indkøb.

Læs mere om Hafjell Alpinlandsby på Skiferie.dk eller Vinterly.dk.

Hafjelltoppen Apartments Gaiastova

Lunnstadmyrveien 250
2636 Øyer

Hafjell Lejlighed Hafjelltoppen Apartments

Fra disse lejligheder oppe ved Gaiastova har du en fantastisk udsigt over resten af Hafjell. Du har samtidig direkte adgang til alle Hafjells pister via en grøn piste og en lille træklift. Disse Hafjell lejligheder er næsten nye og i en kvalitet, som sjældent ses på skisportssteder. Der er lejligheder i forskellige størrelser med plads til mellem 5 og 10 personer. Hafjelltoppen-lejlighederne er populære, så book tidligt, hvis du vil bo her under din skiferie i Hafjell. Et kort sneboldkast fra disse lejligheder ligger der et lille supermarked, en skiudlejning, en restaurant og et hyggeligt afterskisted. Du kan også købe liftkort heroppe.

Læs mere om Hafjelltoppen-lejlighederne på Skiferie.dk eller NorskRejsebureau.dk.

AlpinGrenda lejligheder

Sørlia 28D
2636 Øyer

Hafjell Lejlighed Alpingrenda

Disse charmerende (men ældre) lejligheder har en god placering tæt ved “Skitorget” ved gondolliftens dalstation. Der ligger en upræpareret piste tæt ved lejlighederne. Når der er sne nok, kan du klikke skiene på og af lige uden for lejligheden. Hver lejlighed har plads til 6 personer. Lejlighederne har et funktionelt køkken med køleskab med integreret (lille) fryser. Hvis I vælger en AlpinGrenda lejlighed i Hafjell, får I ikke luksus, men til gengæld meget skiferie for pengene. AlpinGrenda ligger i gåafstand fra restauranten og afterskistedet “Ski Lodge”.

Læs mere om AlpinGrenda på Skiferie.dk eller Vinterly.dk.

Menu