Hoteller i Hafjell

Forside » Norge » Hafjell » Hoteller

Om Hafjell | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Der er kun få hoteller i Hafjell og kun et enkelt hotel i Hafjell ligger tæt på skiområdet. Her er tre hoteller til dig, der gerne vil bo på hotel under din næste skiferie i Hafjell.

Nermo Hotell

Nermosvegen 56
2636 Øyer

Hafjell Hotel Nermo Hotell

Nermo Hotell er Hafjells eneste hotel med ski-in/ski-out. Det 3-stjernede hotel ligger i gåafstand fra centrum. Transportpisten “43” snor sig forbi hotellet. Pisten præpareres som udgangspunkt ikke, og der er heller ikke snekanoner nær Nermo Hotell, så der er ikke ski-in/ski-out garanti først og sidst på sæsonen. Hotellet er bygget helt tilbage i 1877, men er løbende opgraderet til moderne standard. Der findes både ordinære dobbeltværelser med plads til 2 personer samt suiter og lejligheder med op til 8 sengepladser. Hotellet er bedst egnet til øvede skiløbere, da transportpisten tilbage til hotellet er rød.

Læs mere om Nermo Hotell på Hotels.com.

Hafjell Hotel

Hundervegen 33
2636 Øyer

Hafjell Hotel Hafjell Hotel

Hafjell Hotel sniger sig kun med på denne liste over hoteller i Hafjell i mangel på bedre alternativer. Selve hotellet er både komfortabelt og hyggeligt, men ligger næsten en kilometer fra nærmeste piste og skilift. Vi vil derfor kun anbefale dette hotel til familier uden børn eller mindre grupper, der kører til Hafjell i egen bil. Det trækker til gengæld op, at hotellet ligger tæt på centrum af Hafjell by, hvor du bl.a. finder et stort supermarked, et hyggeligt pizzeria, et velassorteret apotek og Hafjells eneste tankstation.

Læs mere om Hafjell Hotel på Vinterly.dk.

Pellestova Hotell

Hafjelltoppen
2636 Øyer

Hafjell Hotel Pellestova Hotell

Pellestova Hotell er Hafjells ubetinget bedste hotel. Du bor oppe på Hafjelltoppen med en formidabel udsigt i alle retninger. Dette hotel er IKKE et godt valg for dig, der ønsker nem adgang til alpint skiløb på Hafjells pister. Det er kun langrendsløjperne, der snor sig forbi dette hotel. Der er cirka 2 kilometers bilkørsel ned til Gaiastova og 5 kilometer ned til Skitorget i centrum af Hafjell. Pellestova Hotell er til gengæld et oplagt valg til jer, der ønsker at nyde det snekældte snelandskab på et par langrendsski eller fra hotellets pejsestue. Det er ikke gratis, men livskvalitet og herlige minder koster.

Læs mere om Pellestova Hotell på Hotels.com.

Menu