Lejligheder Livigno

Forside » Italien » Livigno » Lejligheder

Om Livigno | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Lejligheder Casa Marcos

Via Saroch, 589
23030 Livigno (SO)

Livigno Lejlighed Casa Marcos

Casa Marcos ligger i den sydlige San Rocco-del af Livigno. Disse Livigno-lejligheder har hver 4-5 sovepladser og ligger centralt i forhold til skiløb. Det er muligt er stå på ski helt ned til lejlighederne og nærmeste skilift ligger blot 100 meter væk. Lejlighederne deler bygning med afterski-stedet/restauranten Marcos, så hvis du er meget sensitiv overfor støj og musik, bør du ikke vælge Casa Marcos. Til gengæld er Casa Marcos et oplagt valg til store familier eller større grupper af venner eller kollegaer, som gerne vil bo sammen.

Læs mere om Casa Marcos på Booking.com eller Sunweb.dk.

Lejligheder “Chalet Li Mina”

Via Saroch, 1218
23030 Livigno (SO)

Livigno Lejlighed Chalet Li Mina

Chalet Li Mina ligger et kun et sneboldkast fra den store Carosello 3000-gondollift. Li Mina er derfor en god Livigno lejlighed til dig, der gerne vil hurtigt på ski om morgenen og nemt hjem igen om eftermiddagen. Alle syv lejligheder er af ældre dato og spartansk indrettede, men i øvrigt rene og med god plads til både jer og jeres bagage. I denne del af Livigno er der et stort udvalg af restauranter, afterski-steder og sportsbutikker, men de fleste af Livignos populære tax free-butikker ligger dog på hovedgaden i den modsatte ende af byen. Det tager cirka 15 minutter at gå fra disse lejligheder til den nordlige ende af Livigno. Hvis benene er trætte, så kører der gratis skibusser i pendulfart. Skirejser til Livigno med indkvartering i Chalet Li Mina lejlighederne er igen i år på programmet hos SlopeTrotter.

Læs mere om Chalet Li Mina på Nortlander.dk.

Residence L’Arcobi

Via Dala Gesa, 34
23030 Livigno (SO)

Livigno Lejlighed L Arcobi

Residence L’Arcobi har en yderst central beliggenhed, lige ved hovedgaden (Via Plan/Via Ostaria) i den nordlige del af Livigno. Der er højest 3 minutters gang til de nærmeste lifter og pister. Restauranter, barer og butikker ligger i umiddelbar nærhed af disse Livigno lejligheder. Både 3-, 4- og 6-personers-lejlighederne er store og funktionelt indrettede. Møbleringen er rustik og af ældre dato. L’Arcobi er et godt valg til dig, der gerne vil være tæt på både pister og byliv. Det er IKKE luksuslejligheder, men kvaliteten står fint mål med prisen. I øjeblikket er det kun Nortlander, som har denne lejlighed i Livigno med i rejsekataloget.

Læs mere om Residence L’Arcobi på Nortlander.dk.

Residence San Marco

Via Saroch, 716
23030 Livigno (SO)

Livigno Lejlighed Residence San Marco

Residence San Marco ligger på Via Saroch 716 i den sydlige ende af byen. Du kan stå på ski helt ned til disse 3-stjernede lejligheder. Nærmeste lift ligger 3-4 minutters gang fra denne Livigno lejlighed. Der ligger en række restauranter, flere barer og et enkelt supermarked i umiddelbar nærhed af San Marco-lejlighederne. Der er tale om mindre lejligheder med plads til højest 5 mennesker og San Marco er derfor et oplagt valg til familier eller mindre grupper, der gerne vil bo centralt i forhold til både skiløb og spisesteder. Der er skikælder og gode parkeringsmuligheder ved dette lejlighedskompleks. Du kan booke skiferie med indkvartering i disse Livigno lejligheder hos Højmark Rejser.

Læs mere om Residence San Marco på hojmark.dk.

Menu