Hoteller Livigno

Forside » Italien » Livigno » Hoteller

Om Livigno | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Vores udsendte reporter har besøgt italienske Livigno og lavet en samlet liste over gode hoteller i Livigno. Her kan du læse vores anbefalinger til dig, som er på jagt efter et godt (og gerne billigt) Livigno hotel. Vi har kun medtaget Livigno hoteller, der har en optimal placering tæt på både pister, lifter og Livigno centrum.

Hotel Cassana

Via Domenion, 214
23030 Livigno (SO)

Livigno Hotel Cassana

Hotel Cassana er et populært hotel, der ligger i den nordlige del af Livigno, lige ved pisterne og Cassana-gondolliften. Dette Livigno hotel ligger i gåafstand fra det centrale og delvist bilfri hovedstrøg, hvor der er et stort udvalg af restauranter, barer og butikker. Hotellet har 3 (store) stjerner og alle hotelværelser er smagfuldt indrettede. Ophold på hotellet inkluderer halvpension (solid morgenbuffet og velsmagende aftensmad) på hotellets egen restaurant. Vi anbefaler dette hotel til par eller mindre grupper. Børnefamilier og større grupper kan med fordel vælge andre indkvarteringsmuligheder.

Læs mere om Hotel Cassana hos Nortlander.

Hotel Helvetia

Via Plan, 415
23030 Livigno (SO)

Livigno Hotel Helvetia

Det hyggelige 3-stjernede Hotel Helvetia ligger midt på hovedgaden i Livigno. Hotellet ligger også centralt i forhold til skiløb, da der kan løbes på ski næsten helt hen til hotellet. Der ligger ikke mindre end fire skilifter indenfor 75 meter fra hotellet. Værelserne er rustikt indrettede, men rene og pæne. I hotellets kælder ligger en mindre wellness-afdeling med swimmingpool, boblebad og sauna. På hotellets “A la carte”-restaurant serveres både italienske og internationale retter til absolut rimelige priser. Du kan også trygt bestille fra drinks- og vinkortet uden gå derfra med lommesmerter. Med tanke på eventuelle tømmermænd næste dag, bør du dog være opmærksom på, at der generelt ikke spares på alkoholen, når bartenderne i Livigno skænker drinks. Du kan læse mere om hotellet og booke et værelse via hjemmesiden Hotels.com.

Læs mere om Hotel Helvetia på da.hotels.com.

Hotel San Rocco

Via Saroch, 782
23030 Livigno (SO)

Livigno Hotel San Rocco

Det ældre, men hyggelige Hotel San Rocco ligger i den sydlige del af Livigno, nær Carosello-skiområdet. Fra hotellet er der kun 2-3 minutters gang (op ad bakke) til de nærmeste pister og skilifter. Der er cirka 15 minutters gang i afslappet tempo til Livigno centrum, men da der også i den sydlige del af byen er mange restauranter, afterski-steder og butikker, er hotellets placering god. Hotellet ejes og drives af Danski.dk som et halvpensionshotel. Når du bor på Hotel San Rocco kan du derfor spise både morgenmad og aftensmad på hotellet uden at bevæge dig ud i kulden. Du kan booke din skirejse til Hotel San Rocco i Livigno via Danski.dks hjemmeside (du kan frit vælge mellem bus, fly eller egen bil som transportform). Forholdet mellem pris og kvalitet er godt.

Læs mere om Hotel San Rocco på danski.dk.

Hotel Sporting

Via Saroch, 1272
23030 Livigno (SO)

Livigno Hotel Sporting

Hotel Sportings nærmeste nabo er den store Carosello 3000 gondollift. Carosello-bjergets mange boulevardbrede pister fører direkte ned til hotellet. Hvis god beliggenhed er et afgørende kriterie for dit valg af hotel, så er Hotel Sporting et oplagt valg. Værelserne på Hotel Sporting er rene og pæne, men det vil være en løgn at kalde møbleringen for moderne. Rustik alpestil er en mere passende betegnelse. Hotellets restaurant og afterski-bar er begge et besøg værd. Generelt anbefaler vi Hotel Sporting til familier med større børn eller grupper af kollegaer og venner. Her kan I bo centralt og bruge jeres penge på fadøl eller god rødvin fremfor et dyrt hotel. Hotel Sporting kan i denne vintersæson bookes via Booking.com.

Læs mere om Hotel Sporting på Booking.com.

Hotel Teola

Via Parè, 110
23030 Livigno (SO)

Livigno Hotel Teola

Hotel Teola er vores bedste bud på et billigt hotel i Livigno. Dette hotel ligger i Mottolino-området øst for Livigno centrum. Dette hotel er af ældre dato og dets placering gør det mindre egnet til børnefamilier.

Der skal traves langt fra hotel til piste og retur igen, eller alternativt skal der køres i (gratis) skibus. Hotellet er dog rigtig hyggeligt og alle værelserne er pæne og rene. Hotellet er oplagt til større grupper, der prioriterer hygge og skiløb højere end luksuriøs indkvartering. Ophold på Hotel Teola er inklusiv halvpension (morgenbuffet og 3-retters aftensmad). Skirejser til Livigno med indkvartering på Hotel Teola kan bestilles via SKILINK.

Læs mere om Hotel Teola hos SKILINK.

Hotel Touring

Via Plan, 117
23030 Livigno (SO)

Livigno Hotel Touring

Det 4-stjernede Hotel Touring er et af Livignos bedste og mest populære hoteller. Hotellet ligger på Via Plan 117, omtrent midt i Livigno, og indenfor gåafstand af både lifter, pister, restauranter, barer, supermarkeder og tax-free butikker. Alle hotelværelserne er store og komfortabelt indrettede og hotellets faciliteter er gode. Hotellets restaurant serverer italienske klassikere som pizza og pasta samt diverse lokale specialiter. Restauranten er populær hos både turister og fastboende. I kælderen er der bl.a. spabad, tyrkisk bad og et mindre fitnesslokale. Dette Livigno hotel er et godt valg til både familier og grupper. Studerende og andre med begrænset budget kan dog med fordel vælge et billigere hotel eller en lejlighed. Ophold på Hotel Touring i Livigno kan bookes via Booking.com.

Læs mere om Hotel Touring på Booking.com.

Hotel Valeria

Via Fontana, 14/b
23030 Livigno (SO)

Livigno Hotel Valeria

Hotel Valeria er et godt og billigt hotel i Livigno. Hotellet ligger på Via Fontana 14 B midt i Livigno by. Hotellet ligger centralt i forhold til restauranter og indkøbsmuligheder, men cirka 250 meter fra nærmeste lifter og pister. Indretningen af hotellet er rustik og ikke voldsomt moderne, men værelserne har en acceptabel størrelse og er generelt rene og pæne. Hotellets faciliteter begrænser sig til sauna og boblebad i kælderen og gratis parkeringspladser uden for hotellet. Der er ingen restaurant på hotellet, så dagens måltider må indtages på Livignos mange gode spisesteder. Hotellets mangel på luksus slår heldigvis igennem i form af en lav pris.

Fandt du ikke hvad du søgte ovenfor, så har SKILINK.dk også et godt udvalg af hoteller i Livigno og du kan søge på tværs af alle rejsebureauers skirejser til Livigno på siden her.

Menu