Lejligheder Val Thorens

Forside » Frankrig » Val Thorens » Lejligheder

Om Val Thorens | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Gode og billige lejligheder i Val Thorens er et sjældent syn. Ofte må du vælge mellem gode lejligheder eller billige lejligheder.

Her vores anbefalinger af lejligheder i Val Thorens. Vi har selv taget billederne og skridtet afstandene til lifter og pister af. Hvis du finder fejl i vores oplysninger, så kontakt os gerne.

L’Altineige

Grande Rue
Val Thorens
73440 Saint-Martin-de-Belleville

Val Thorens Lejlighed L Altineige

Lejlighederne i l’Altineige-bygningen er nogle af de billigste lejligheder i Val Thorens. Lejlighederne er små og af variende standard, men ligger tæt på butikker, restauranter og barer i centrum af Val Thorens. Fra disse lejligheder er der cirka 100 meter til nærmeste skipiste. Lejlighederne findes i forskellige størrelser og har plads til 4, 5 eller 6 personer. Skiferie med indkvartering i Altineige-lejlighederne kan bookes flere steder.

Læs mere om L’Altineige på Booking.com eller Thinggaard.dk.

Le Chamois d’Or

Rue du Soleil
Val Thorens
73440 Saint-Martin-de-Belleville

Val Thorens Lejlighed Les Chamois d Or

Le Chamois d’Or er en klassiker blandt danske skiferiegæster i Val Thorens. Dette lejlighedskompleks ligger i den nederste del af Val Thorens by, men dog alligevel tæt på “snetorvet” i centrum af Val Thorens. Lejlighederne er billige og kan bookes i forskellige størrelser. De mindste studiolejligheder har plads til 2 personer. De største lejligheder i Le Chamois d’Or har plads til 6 prisbevidste gæster. Lejlighedshotellet har en hyggelig restaurant i stueetagen med solterrasse. Hotellet ligger “ski-in/ski-out” til børnebakkerne i centrum af Val Thorens.

Læs mere om Le Chamois d’Or på Nortlander.dk eller Danski.dk.

Les Temples du Soleil

Rue du Soleil
Val Thorens
73440 Saint-Martin-de-Belleville

Val Thorens Lejlighed Les Temples du Soleil

Les Temples du Soleil er det måske største lejlighedskompleks i Val Thorens. “Soltemplerne” ligger nederst i Val Thorens, med direkte adgang til pisten, men et godt stykke fra sportscenteret og bargaden “Rue de Gébroulaz”. Lejlighederne er pæne og rene, men I kommer til at bo tæt, hvis I fylder lejlighederne til sidste sengeplads. Der ligger et supermarked og restauranter tæt på Les Temples du Soleil. Book overnatning her, hvis lav pris og ski-in/ski-out er vigtigt for dig og dine skibuddies.

Læs mere om Les Temples du Soleil på Sunweb.dk.

Le Cheval Blanc

Rue du Soleil
Val Thorens
73440 Saint-Martin-de-Belleville

Val Thorens Lejlighed Le Cheval Blanc

Le Cheval Blanc (“Den Hvide Hest”) er et stort lejlighedskompleks, som ligger nederst i Val Thorens by. Lejlighederne er alle af ældre dato. De er funktionelt indrettede, men små og bestemt ikke luksuriøse. Fra bygningen er der udsigt over og direkte adgang til pisterne nede foran lejlighederne. Der er 400-500 meter op til bargaden i den anden ende af Val Thorens, men en elevator og overdækkede gangbroer gør turen nemmere og mere bekvem. Indkvartering i disse Val Thorens-lejligheder kan bookes hos Hotels.com.

Læs mere om Le Cheval Blanc på Hotels.com eller Nortlander.dk.

Le Tikal

Rue du Soleil
Val Thorens
73440 Saint-Martin-de-Belleville

Val Thorens Lejlighed Le Tikal

Le Tikal-lejlighederne ligger på Rue du Soleil i den nedre bydel. Tæt på lifter og pister, men en frisk gåtur fra nattelivet i den anden ende af Val Thorens. Der ligger flere gode restauranter, en skiudlejning og et supermarked tæt på Le Tikal. Her bor du i lækre nyrenoverede lejligheder i en kvalitet, som ellers sjældent ses i Val Thorens. Der findes både 2-, 3- og 4-værelsers lejligheder i komplekset. Lejlighederne har mellem 2 og 8 sengepladser. Le Tikal er oplagt til både familier og større grupper, som lægger stor vægt på lejlighedernes beliggenhed og kvalitet, men ikke har tænkt sig at tilbringe natten på barer og diskoteker længere oppe i Val Thorens.

Læs mere om Le Tikal på Booking.com.

Le Val Chavière

Rue de la Lombarde
Val Thorens
73440 Saint-Martin-de-Belleville

Val Thorens Lejlighed Le Val Chavière

Le Val Chavière-lejlighederne ligger langs den brede piste, som skærer igennem Val Thorens by. Disse lejligheder ligger tæt på centrum og har en fantastisk udsigt over pisterne. Val Chavière byder på store moderne lejligheder med størrelser fra 65 kvm (8 personer) til 150 kvm (15 personer). Alle lejligheder er indrettet i hyggelig alpestil og har flere badeværelser, stort køkken og egen balkon.

Hvis du er på jagt efter en lejlighed i Val Thorens til en (meget) stor familie eller en gruppe, er Val Chavière et godt valg. Der findes billigere lejligheder i Val Thorens (eksempelvis Les Neves), men hvis du og dine skirejsefæller ønsker komfort og ekstra albuerum, er en stor lejlighed i Val Chavière en god mulighed.

Læs mere om Le Val Chavière på Nortlander.dk eller Booking.com.

Les Balcons de Val Thorens

Rue des Balcons
Val Thorens
73440 Saint-Martin-de-Belleville

Val Thorens Lejlighed Balcons de Val Thorens

Da Les Balcons de Val Thorens-lejlighederne blevet bygget for cirka 20 år siden, var der tale om de første luksuslejligheder, der brød med Val Thorens mangeårige tradition for meget små og spartansk indrettede studiolejligheder. Tyve år senere fremstår Les Balcons-lejlighederne på Rue de Balcons stadig som en god indkvarteringsmulighed til jer, der ønsker at bo i komfortable omgivelser med pisten lige uden for døren.

Lejlighederne er store (fra 37 til 190 kvm) og har plads til mellem 2 og 16 personer. Den største lejlighed har 8 dobbeltværelser (og i nødstilfælde, to ekstra sovepladser i stuen). Uanset lejlighedens størrelse er der et godt køkken og rigeligt med toiletter og badeværelser. Vores udsendte reporter har flere gange boet i en af disse chaletlejligheder under besøg i Val Thorens og hvis du kan leve med, at der er cirka 10 minutters gang ned til centrum af byen, er det en super god lejlighed i Val Thorens med fremragende udsigt til en fair pris.

Læs mere om Les Balcons de Val Thorens på Skilink.dk.

Les Hauts de la Vanoise

Grande Rue
Val Thorens
73440 Saint-Martin-de-Belleville

Val Thorens Lejlighed Les Hauts de la Vanoise

Les Hauts de la Vanoise ligger midt i Val Thorens, lige ved Peclet-indkøbscenteret og tæt på både det populære afterskisted Cafe Snesko og det store diskotek Malaysia. Standarden på lejlighederne svinger mellem dårlig og acceptabel. Du skal vælge disse lejligheder, fordi de er billige og ligger godt. Fra Les Hauts de la Vanoise-bygningen er der cirka 150 meter til nærmeste skipiste.

Læs mere om Les Hauts de la Vanoise på Booking.com.

Les Neves / Les Glaciers

Rue de Gébroulaz
Val Thorens
73440 Saint-Martin-de-Belleville

Val Thorens Lejlighed Neves Glaciers

Lejlighederne i “Les Neves” og “Les Glaciers” på Rue de Gébroulaz scorer mange point for deres lave pris og gode beliggenhed, men får ingen point for luksus eller god plads. Fra disse Val Thorens lejligheder er der cirka 100 meter til nærmeste skipiste.

Der er tale om nogle af de absolut billigste lejligheder i Val Thorens. Lejlighederne er små, og sengepladserne består til dels af køjesenge, sovesofaer og klap-ned senge. Møbleringen er spartansk og af ældre dato. Les Neves er en favorit blandt unge studerende, der ønsker at spare penge på indkvartering og hellere vil bruge skiferiebudgettet på nye trendy goggles eller ekstra alkohol til afterski.

I stueetagen ligger det populære afterskisted “Café Snesko”. Du bor derfor tæt på en god fest. Forfatteren til disse lejlighedsanbefalinger har selv boet i lejlighed i “Les Neves” under utallige skiferier til Val Thorens som ung studerende. Efter indtagelse af tilstrækkelige mængder alkohol sover du absolut fremragende i lejlighederne på “Les Neves ” og “Les Glaciers”.

Læs mere om Les Neves / Les Glaciers på Nortlander.dk.

Tourotel

Place de la Lombarde
Val Thorens
73440 Saint-Martin-de-Belleville

Val Thorens Lejlighed Tourotel

Tourotel-lejlighederne ligger lige oven for pisten, der skærer igennem Val Thorens. Fra disse lejligheder er der direkte adgang til pister og lifter, og cirka 200 meter op til de populære barer og afterskisteder i den øvre del af Val Thorens. De fleste lejligheder har sydvendte balkoner med en fremragende udsigt over den nederste del af Val Thorens. Der er ikke restaurant i bygningen, men der ligger et supermarked og flere restauranter i gåafstand fra Tourotel. Disse lejligheder er et godt valg til prisbevidste skiløbere, der generelt vil bo centralt og nogenlunde komfortabelt tæt på Val Thorens centrum.

Læs mere om Tourotel på Nortlander.dk.

Menu