Hoteller Val Thorens

Forside » Frankrig » Val Thorens » Hoteller

Om Val Thorens | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Standarden på hoteller i Val Thorens er høj, men priserne på et dobbeltværelse i Val Thorens er desværre også helt i top.

Her er vores anbefalinger af mange gode og enkelte billige hoteller i Val Thorens.

Tip: Det er dyrt at spise aftensmad i Val Thorens. Hvis du vælger et hotel i Val Thorens med halvpension, sparer du nemt 200-250 kroner pr. aften, hvis alternativet er restaurantbesøg ude i Val Thorens by.

Fahrenheit Seven

Place de la Lombarde
Val Thorens
73440 Saint-Martin-de-Belleville

Val Thorens Hotel Fahrenheit Seven

Hotellet Fahrenheit Seven er et helt nyt 4-stjernet hotel, som ligger i den øvre del af Val Thorens. Tæt på barer og natteliv, men dog alligevel i et roligt område. Når der er faldet natursne i Val Thorens, har dette hotel ski-in/ski-out til hele skiområdet. Hotellet har swimmingpool, wellness-faciliteter og en stor sydvendt solterrasse. Morgen- og aftensmad kan indtages på en af hotellets to restauranter. Der kan bookes enkeltværelser, dobbeltværelser eller hotelværelser med plads til tre personer. Skiferie til Val Thorens med overnatning på Hotel Fahrenheit Seven kan bookes som en pakkerejse via SNE & SNÖ eller som “kun ophold” via Booking.com eller Hotels.com.

Læs mere om Hôtel Fahrenheit Seven på Skirejser.dk.

Hôtel Altapura

Rue du Bouchet
Val Thorens
73440 Saint-Martin-de-Belleville

Val Thorens Hôtel Altapura

Det 5-stjernede Hôtel Altapura ligger på Rue du Bouchet, i den nederste del af Val Thorens. Her bor du tæt på pister og lifter, men langt fra det livlige natteliv oppe i den anden ende af Val Thorens.

Altapura er noget af det ypperste, som Val Thorens kan byde på, hvis du ønsker absolut komfortabel indkvartering på luksushotel under din skiferie i Val Thorens. Placeringen lige ved pisten gør, at du kan klikke skiene på lige uden for hotellet og køre direkte hjem igen, når dagens strabadser ude på pisten er overstået.

Alle hotellets 88 værelser og suiter er ekslusivt indrettede, og har en fantastisk udsigt over Val Thorens-dalen. Som gæst på hotellet bør du ikke snyde dig selv for en tur i hotellets opvarmede udendørs pool, som især i snevejr er en mindeværdig oplevelse.

Der er også mulighed for fine kulnariske oplevelser i hotellets restaurant. Dette hotel er især oplagt for par eller mindre grupper, der ønsker at bo i luksuriøse og fredfyldte omgivelser, adskilt fra “pøblen” længere oppe i byen.

Læs mere om Hôtel Altapura på Hotels.com eller Booking.com.

Hôtel Koh-I Nor

Rue de Gebroulaz
Val Thorens
73440 Saint-Martin-de-Belleville

Val Thorens Hôtel Koh-i-Nor

Luksushotellet Hôtel Koh-I Nor ligger i den øvre del af Val Thorens by og tilbyder ski-in/ski-out. Fra hotellet er der en fremragende udsigt ned over Val Thorens by. Du bor tæt på “bargaden”, men når festen bliver for vild, kan du trække dig tilbage til hotellets lækre værelser, hvor både indretning og udsigt gør dit ophold til en absolut fremragende oplevelse. Hotellet har alle de faciliteter, som du kan forvente af et 5-stjernet hotel. Der er eksempelvis et eksklusivt wellness-område med pool, boblebad, træningscenter og mulighed for at købe skønhedsbehandlinger.

Læs mere om Hôtel Koh-I Nor på Hotels.com, Booking.com eller Nortlander.dk.

Hôtel Le Sherpa

Rue de Gebroulaz
Val Thorens
73440 Saint-Martin-de-Belleville

Val Thorens Hôtel Le Sherpa

Hôtel Le Sherpa er et lille og hyggeligt hotel, som ligger ideelt placeret på Rue de Gebroulaz i Val Thorens øvre bydel. Du kan stå på ski helt ned til hotellet, som tilbyder værelser til 1, 2, 3 eller 4 personer. Hotellet har tre store stjerner. Ophold på hotellet er som udgangspunkt altid med halvpension (morgenmad og aftensmad). Der er sauna og boblebad (men ikke swimmingpool) på hotellet, som bl.a. kan bookes via det danske skirejsebureau Nortlander.dk.

Læs mere om Hôtel Le Sherpa på Hotels.com eller Nortlander.dk.

Hôtel Le Val Thorens

Place de l’Église
Val Thorens
73440 Saint-Martin-de-Belleville

Val Thorens Hôtel Le Val Thorens

I hotelkategorien under Hôtel Altapura og Hôtel Koh-I Nor finder du hotellet Le Val Thorens. Dette hotel har en central placering midt i Val Thorens by, lige ovenfor Place de Caron (det store centrale “snetorv” midt i byen). Fra hotellets skikælder er der under 50 meter til pisterne.

Dette hotel i Val Thorens er populært blandt kvalitetsbeviste danske skiferierejsende, som foretrækker hotel som indkvarteringsform. Hotellet er af ældre dato, men er for nylig blevet renoveret for et millionbeløb og fremstår som et moderne 4-stjernet hotel. Værelserne er lyse og lækre. De fleste værelser har balkon med udsigt over byen og bjergene rundt om Val Thorens. Også på dette Val Thorens hotel er der wellness-faciliteter med pool, sauna og tyrkisk bad.

Læs mere om Hôtel Le Val Thorens på Hotels.com eller Booking.com.

MMV Hôtel Club Les Neiges

Rue du Soleil
Val Thorens
73440 Saint-Martin-de-Belleville

Val Thorens Hôtel MMV Club Les Neiges

Hotellet “MMV Hôtel Club Les Neiges” ligger på Rue du Soleil i den nedre del af Val Thorens. Der er 8-10 minutters gang op til barer og diskoteker i den anden ende af Val Thorens, men til gengæld er der blot 10 meter fra hotellets skikælder til pisterne. Hotellet er ikke luksuriøst, men værelserne er pæne og rene. Der er både enkeltværelser, dobbeltværelser og familieværelser på dette hotel. MMV Hôtel Club Les Neiges har en stor solterrasse, hvor du ofte kan nyde både en fadøl og eftermiddagssolens sidste stråler. Ophold på dette hotel kan til den kommende vintersæson kun bookes via Booking.com eller Hotels.com, da hotellet ikke er på vinterprogrammet hos danske skirejsebureauer.

Læs mere om MMV Hôtel Club Les Neiges på Hotels.com eller Booking.com.

Flere hoteller i Val Thorens: Fandt du ikke dit drømmehotel i blandt ovenstående, så tag et kig på kortet og listen du finder hos vores kolleger på Skisport.dk. Her findes en komplet liste, hvis ovenstående håndplukkede ikke slår til. Listen finder du her.

Menu