Hoteller Zell am See

Forside » Østrig » Zell am See » Hoteller

Om Zell am See | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv | Billeder | Vejr/webcams

Her er mine anbefalinger af en håndfuld gode hoteller i Zell am See. Jeg har selv besøgt og fotograferet hotellerne, og skridtet afstanden til nærmeste skilift eller piste af. Blandt de anbefalede hoteller er Hotel Pinzgauerhof det billigste hotel og Alpine Resort det bedste hotel.

Alpine Resort

Schmittenstrasse 125
5700 Zell am See

Zell am See Hotel Alpine Resort

På Alpine Resort i Zell am See får du luksuriøs indkvartering lige ved pisten. Her er du garanteret ski-in/ski-out hele vintersæsonen. Der ligger en begyndervenlig bakke og træklift langs hotellet, og du bor også tæt ved Sonnenalm- og Schmittenhöhe-kabinelifternes dalstationer. Der er cirka 2 kilometer ned til restauranter og natteliv i centrum af Zell am See, men hotel Alpine Resort har selv alt, hvad du skal bruge til en uges herlig skiferie i Zell am See. Morgenmad og aftensmad kan du spise på hotellet. Du kan også leje ski og købe liftkort tæt på hotellet. Perfekt til kvalitetsbevidste familier eller mindre grupper, der gerne betaler ekstra for at bo i lækre omgivelser.

Læs mere om Alpine Resort på Nortlander.dk eller Sunweb.dk.

Hotel Heitzmann

Weissgerbergasse 1
5700 Zell am See

Zell am See Hotel Heitzmann

Hotel Heitzmann er et populært 4-stjernet hotel, som ligger i centrum af Zell am See. Hvis du booker et af hotellets 33 værelser, bor du optimalt i forhold til Zell am Sees by- og natteliv. Morgenbuffet er inklusiv i prisen. Aftensmad kan spises på hotellets restaurant eller en af de mange gode restauranter i nærheden. Fra hotellet er der cirka 250 meter op til CityXpress-gondolens dalstation. Om aftenen og natten, kan der være lidt støj fra hovedgadens biler eller fulde skiløbere.

Læs mere om Hotel Heitzmann på Skiferie.dk, Sunweb.dk eller Hotels.com.

Hotel Pinzgauerhof

Kitzsteinhornstrasse 3
5700 Zell am See

Zell am See Hotel Pinzgauerhof

Det hyggelige danskejede Hotel Pinzgauerhof ligger i Zell am See-forstaden Schüttdorf. Her bor du langt fra det pulserende natteliv i Zell am Sees centrum, men i overkommelig afstand til Areitbahn-gondolen (50 meter til skibus, 500 meter til liften), og optimalt i forhold til gletsjerskiløb på Kitzsteinhorn. Mod betaling kan du om natten få dine ski/skistøvler opbevaret i skiudlejningen ved liften. Du kan booke indkvartering i dobbeltværelse eller familieværelse (plads til max. 5 personer). Ophold på Hotel Pinzgauerhof er altid inklusiv halvpension (morgenbuffet + danskervenlig aftensmad). Der er skikælder under hotellet, og parkeringsmuligheder tæt på hotellet. Der ligger også et supermarked et langt sneboldkast fra dette hotel. Velegnet til både par, familier med større børn og grupper.

Læs mere om Hotel Pinzgauerhof på Hojmark.dk.

Hotel zum Hirschen

Dreifaltigkeitsgasse 1
5700 Zell am See

Zell am See Hotel zum Hirschen

Det familieejede Hotel zum Hirschen ligger centralt placeret midt på hovedgaden i Zell am See. Det meste af trafikken kører i tunnel under byen, og trafikstøjen er derfor begrænset på trods af hotellets centrale placering. Fra hotellet er der knap 250 meter op til nærmeste skilift og piste. På Hotel zum Hirschen kan du bo i enkeltværelser, dobbeltværelser eller familieværelser med op til 5 senge. Som på de fleste andre hoteller i Zell am See, er morgen- og aftensmad inklusiv i prisen på Hotel zum Hirschen. Der er pool og sauna på hotellet, som også tilbyder parkering mod betaling.

Læs mere om Hotel zum Hirschen på Slopetrotter.dk, Hojmark.dk, Sunweb.dk eller Skiferie.dk.

Hotel St. Georg

Schillerstrasse 32
5700 Zell am See

Zell am See Hotel St Georg

Hotel St. Georg er et hyggeligt 4-stjernet hotel, som ligger langs den vej, der kobler centrum af Zell am See sammen med området ved Schmittenhöhebahns dalstation. Her bor du i rolige omgivelser, men alligevel tæt på både skiløb og centrum af Zell am See. Fra hotellet er der cirka 250 meter ned til CityXpress-liften. Du kan også vælge at tage skibussen ned til CityXpress eller op til Schmittenhöhebahn. Hotellet har alle de faciliteter som du vil forvente på et 4-stjernet hotel, inklusiv en god restaurant og et pool/sauna-område. Hotel St. Georg er bedst til par eller grupper uden børn. Hotellet er “for fint” til de fleste børnefamilier. Uden for hotellet er der gratis parkeringpladser, som er forbeholdt hotellets gæster.

Læs mere om Hotel St. Georg på Hotels.com.

Menu