Sankt Anton Pistekort

Forside » Østrig » St Anton » Pistekort

Om St. Anton am Arlberg | Pistekort | Vejr og webcams

St. Anton Pistekort

På dette officielle Sankt Anton pistekort kan du se alle de mange gode pister i Sankt Anton. I alt venter 105 km. blå, 140 km. røde og 31 km. sorte pister på dig.

Pistekort St. Anton

St. Anton pistekort (Klik på billedet for at se pistekortet i fuld størrelse)

Off-piste skiløb er tilladt i Sankt Anton, så du er ikke nødvendigvis begrænset til at holde dig på afmærkede pister. Mangel på sne eller varsel om lavinefare kan dog forhindre dig i at lade dine ski forlade de præparerede pister. Og du bør naturligvis også have styr på dine forsikringer, før du overvejer en tur i det hvide pulver i off-pisten. Et uheld kombineret med mangelfuld forsikringsdækning kan hurtigt koste dig 50.000-100.000 kroner, som skal dækkes af egen lomme.

Selvom St. Antons pister generelt ligger højt, så står der alligevel et større arsenal af snekanoner klar til at spraye kunstsne ud over skiområdets pister, hvis vejrguderne driller. Det er dog kun muligt at lave kunstig sne til Sankt Antons pister, når temperaturen er under nul grader.

Vi har hentet dette St. Anton Pistekort på den officielle østrigske hjemmeside. Hvis vores kort over Sankt Antons pister ikke er opdateret til den nyeste version, så giv os lige et kærligt prik på skulderen via vores kontaktformular. Så sørger vi for at få kortet opdateret så hurtigt som muligt. På forhånd tak for hjælpen.

Læs mere om Sankt Anton am Arlberg

Nye lifter og pister

12. september 2013:

Ny Tanzbödenbahn stolelift

En af St. Antons gamle T-træklifte må lade livet, når den udskiftes med den nye Tanzbödenbahn 6-personers high-speed detachable stolelift med nedklappelig “boble”. Stoleliftens længde er på 700 meter og producenten Doppelmayr lover, at kapaciteten ved max belastning vil være 2.000 mennesker i timen.

Bogmærk denne side. Vi opdaterer løbende med nyheder omkring lift- og pisteudvidelser i St. Anton. Tip os gerne via vores Facebook side, hvis du opdager et nyt liftprojekt i St. Anton før os.

Menu