Skeikampen Lejligheder og Hytter

Forside » Norge » Skeikampen » Lejligheder og hytter

Om Skeikampen | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Der er et stort udvalg af lejligheder og hytter i Skeikampen. De fleste lejligheder i Skeikampen nær Skitorget (tæt på det nu lukkede Skeikampen Velkomstsenter), tæt på børnebakkerne og den store 8-personers stolelift.

Skeikampens hytter ligger spredt over et stort område, næsten alle har direkte adgang til Skeikampens 200 km langrendsløjper.

Her vores bud på tre gode indkvarteringsmuligheder i Skeikampen til dig, der gerne vil bo i lejlighed eller hytte.

Skei Apartment

Skeikampen Lejlighed Skei Apartment

Peer Gyntvegen 87
2652 Svingvoll

Skei Apartment består af 24 “rækkehytter”, som ligger smukt placeret cirka en kilometer fra centrum af Skitorget og Skeikampen Velkomstsenter. Hytterne er renoveret inden for de seneste 3-4 år, men har ikke mistet fjeldhyggen. Cafeen Skeistua er det naturlige samlingspunkt i området, og ejeren Roar giver gerne gratis tips om smøring af langrendsski, mens du nyder en kop varm kakao og en nybagt vaffel. Du bor tæt på to træklifter, og det er muligt at stå på alpinski næsten helt ned til Skei Apartment. Langrendsløjperne snor sig også tæt forbi. Både i og uden for disse rækkehuse, føler du dig tæt på det smukke norske vinterlandskab. Denne overnatningsmulighed er velegnet til familier og mindre grupper, der gerne vil bo i lejlighed eller hytte med eget køkken. Der er dog langt til nærmeste restaurant. Joker supermarkedet ligger cirka 1,5 kilometer væk.

Læs mere om Skei-rækkehytterne på Booking.com.

Thon Gausdal Apartments

Skitorget
Sanatorievegen
2652 Svingvoll

Skeikampen Lejlighed Thon Gausdal Apartments

Thon Gausdal Apartments ligger oven på skiudlejningen lige ved Skitorget, lifterne og langrendsløjperne. Disse lejligheder ligger tæt på stoleliften, træklifterne og børnebakkerne. Gausdal Apartments er et godt valg for store familier eller grupper, der gerne vil bo centralt i veludstyrede lejligheder til en god pris. Gæster, der bor på Thon Gausdal Apartments kan købe liftkort til Skeikampen for blot 200 NOK pr. dag.

Læs mere om Thon Gausdal-lejlighederne på Skiferie.dk.

Thon Skitorget Apartments

Sanatorievegen 25A
2652 Svingvoll

Skeikampen Lejlighed Thon Skitorget Apartments

Thon Skitorget Apartments er nye lækre lejligheder med en central placering ved Skitorget. Lejlighederne har plads til 4 personer. Der er 100-150 meter fra disse lejligheder til børnebakkerne og de begyndervenlige tæppelifter. Lejlighederne har “ski-in”, men ikke “ski-out”, da der er cirka 75 meter op til den store 8-personers stolelift. Disse lejligheder er perfekte til den lille familie, der gerne selv vil lave mad under skiferien i Skeikampen. Gæster, der bor på Thon Skitorget Apartments kan købe liftkort til Skeikampen for blot 200 NOK pr. dag.

Læs mere om Skitorget-lejlighederne på Skiferie.dk

Menu