Hoteller i Skeikampen

Forside » Norge » Skeikampen » Hoteller

Om Skeikampen | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Udvalget af hoteller i Skeikampen er yderst begrænset. Thon Hotel Skeikampen er det eneste hotel i Skeikampen. Det tidligere Gausdal Hotel (Skeikampen Velkomstsenter) er nu lukket, da der i stedet skal bygges privatejede lejligheder. Læs mere nedenfor.

Thon Hotel Skeikampen

Hotellvegen 3
2652 Svingvoll

Skeikampen Thon Hotel Skeikampen

Thon Hotel Skeikampen er det eneste hotel i Skeikampen med fuld hotelservice, opredte senge, daglig rengøring og andre bekvemmeligheder. Hotellet er rent og personalet er flinke, men især udefra ser hotellet en smule slidt ud. Alle badeværelser og hotellets 1. sal blev renoveret i løbet af sommeren 2017. For 395 NOK kan du gå ombord i hotellets store aftenbuffet. Maden er god, men du betaler også for det. Hotellet ligger smukt placeret med god udsigt fra de fleste værelser. Hotellet har en stor wellness-afdeling med to boblebad, et kuldebad, tyrkisk dampbadstue og finsk badstue. I forhold til alpint skiløb er hotellets placering dog ikke optimal, da der er cirka 250 meter fra hotellet til foden af Skeikampens 4-personers stolelift. Thon Hotel Skeikampen er den mest luksuriøse overnatningsmulighed i Skeikampen. Gæster på Thon Hotel Skeikampen kan købe liftkort til Skeikampen for blot 200 NOK pr. dag.

Læs mere om Thon Hotel Skeikampen på Hotels.com eller NorskRejsebureau.dk.

Skeikampen Velkomstsenter (OBS: Lukket)

OBS: Skeikampen Velkomstsenter lukkede i april 2017 og genåbner ikke. I stedet bygges privatejede lejligheder. Indtil de er klar til at tage imod danske skigæster, anbefaler vi indkvartering på Thon Hotel Skeikampen

Sanatorievegen 25A
2652 Svingvoll

Skeikampen Hotel Velkomstsenter

Thon Skeikampen Velkomstsenter ligger perfekt placeret lige ved foden af Skeikampen, med ski-in/ski-out til Skeikampens 21 km. alpine pister. Bygningerne har tidligere huset Skeikampen Højfjeldshotel/Thon Gausdal Hotel, men hotellet er nu nedlagt og omdannet til værelser og familierum med “self-service”. Du får udleveret sengetøj ved ankomst, men skal selv rede din seng. Der er heller ikke daglig rengøring på værelset (det kan dog tilkøbes). Der ligger både en restaurant og en bar på Skeikampen Velkomstsenter. Derudover har Velkomstsenteret swimmingpool (mod betaling, 50 NOK pr. besøg), bordtennisbord, bordfodbold og et godt legerum til de mindste. Velkomstsenteret er et oplagt valg til både små og store grupper, der gerne vil på skiferie i Skeikampen. Placeringen er god, og det er meget billigt i forhold til kvaliteten. Velkomstsenteret er IKKE handicapvenligt, da der er mange trapper og forskudte etager i bygningerne.

Menu