Lejligheder og Hytter i Hemsedal

Forside » Norge » Hemsedal » Lejligheder og hytter

Om Hemsedal | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Det er nemt at finde gode lejligheder og hytter med ski-in/ski-out i Hemsedal. Her er vores anbefalinger af fire moderne lejligheder og to gode skihytter i Hemsedal. Alle seks forslag til indkvartering ligger tæt på pisterne. Vi har selv taget billederne og målt afstandene.

Lejligheder i “Bakken”

Hemsedal Lejlighed Bakken

Bakken-lejlighederne er det perfekte valg til dig, der gerne vil bo billigt, men alligevel tæt på pister og lifter i Hemsedal Skisenter. Lejlighederne er af ældre dato, men store og funktionelle. Det er muligt at stå på ski næsten helt ned til lejlighederne, og der er cirka 150 meter til nærmeste skilift. I kort gåafstand fra Bakken-lejlighederne finder du også flere forskellige restauranter, supermarked, skiudlejning og bowlingcenter. Der er en stor parkeringsplads foran lejlighederne, og disse lejligheder er derfor også et godt valg til kør-selv skiferie.

Læs mere om “Bakken”-lejlighederne på Skiferie.dk eller NorskRejsebureau.dk.

SkiStar Lodge Suites

Hemsedal Lejlighed SkiStar Lodge Suites

En lejlighed i SkiStar Lodge Suites bør være dit førstevalg, når du skal have familien med på skiferie i Hemsedal.

Lejlighederne er rummelige, flot møblerede og har god udsigt, uanset om du vælger en lejlighed, der vender mod dalen eller mod bjerget (sidstnævnte kan kendes på tilføjelsen “ski view” i lejlighedsnavnet).

Der findes lejligheder i forskellige størrelser med enten 4, 6 eller 8 virkelig gode senge. Alle lejlighederne er via overdækkede og opvarmede gangbroer forbundet med restauranter, butikker, skiudlejning og et stort supermarked.

Der er cirka 50 meter til den nærmeste træklift. Når dagens skiløb er slut, kan du køre retur til skikælderen, som ligger præcis 17 skridt fra pisten.

Fem af lejlighederne (1102, 1104, 1106, 1108 og 1109) ligger i stueetagen og har egen dør ud til børneområdet. Disse lejligheder er perfekte til småbørnsfamilier, der foretrækker at spise frokost eller skifte ble i egen lejlighed. Til familier med lidt større børn, er lejlighederne på 3., 4. eller 5.etage et bedre valg, da der er bedre udsigt og mere ro højere oppe i bygningen.

Der er parkeringskælder under bygningen. Der står angivet 2,20 meter som maksimal totalhøjde i parkeringskælderen under SkiStar Lodge, men det er muligt at liste en bil med en totalhøjde på cirka 2,40 meter ind, uden at tagboksen bliver flået af. Vi har testet.

(OBS: SkiStar Lodge Suites-lejlighederne bør ikke forveksles med de i øvrigt fine lejligheder i Hemsedal Ski Lodge, som ligger cirka 300 højdemeter længere oppe i terrænet).

Læs mere om SkiStar Lodge Suites på Skiferie.dk eller NorskRejsebureau.dk.

SkiStar Lodge Alpin

Hemsedal Lejlighed SkiStar Lodge Alpin

Lejlighederne i SkiStar Lodge Alpin må se sig slået af de nye SkiStar Lodge Suites på komfort og kvalitet, men SkiStar Lodge Alpin-lejlighederne er fortsat nogle af de bedste lejligheder i Hemsedal.

Der er tale om store og rummelige lejligheder med plads til enten 8 eller 14 personer. SkiStar Lodge Alpin ligger ski-in/ski-out til børnebakker og begyndervenlige træklifter.

Der er restaurant i stueetagen samt stor skiudlejning og lun parkering i kælderen. SkiStar Lodge Alpin-bygningen er bygget sammen med SkiStar Lodge Suites-bygningen, og du kan bevæge dig rundt i hele bygningskomplekset i sutsko og indendørs tøj. Du kan med andre ord handle i supermarkedet, se fodbold på sportsbaren O’learys eller tage en klatretur på den 17 meter høje indendørs klatrevæg, selv når snestormen raser udenfor.

Den eneste nævneværdige mangel ved både SkiStar Lodge Suites og SkiStar Lodge Alpin er den ikke-eksisterende swimmingpool.

Læs mere om SkiStar Lodge Alpin på Skiferie.dk.

Lejligheder i “Stavtaket”

Hemsedal Lejlighed Stavtaket

Stavtaket-lejlighederne ligger i et nyere lejlighedskompleks blot et sneboldkast fra nærmeste piste. Disse lejligheder er moderne indrettede og har plads til 5-6 personer. Cirka halvdelen af lejlighederne har udsigt mod børnebakkerne.

Lejlighederne ligger tæt på det populære afterskisted Stavkroa. Der ligger også skiudlejning, spisesteder og bowlingcenter lige ved på Stavtaket-lejlighederne. Der er parkeringspladser nær lejlighederne, som er et godt valg til kør-selv skiferie for en familie eller en lille gruppe af venner eller kollegaer.

Læs mere om Stavtaket på Skiferie.dk eller NorskRejsebureau.dk.

Luksushytten “Stupet”

Hemsedal Lejlighed Stupet Skihytte

“Stupet” er måske Hemsedals mest luksuriøse skihytte. Her får du 200 kvadratmeter og 16 sovepladser med en fremragende placering midt i Skarsnuten-området. Denne næsten nybyggede skihytte har ski-in/ski-out og en storslået panoramaudsigt mod sydøst.

I hytten finder du også et 55 tommers B&O-fjernsyn med danske kanaler, stor fryser, stort køleskab, to opvaskemaskiner, vaskemaskine og flere tørreskabe.

Hytten ligger IKKE i gåafstand til restauranter og supermarked, så en eller flere biler er et must, hvis du vælger at bo her under skiferien i Hemsedal. Hytten er heller ikke handicapvenlig, da al bagage skal slæbes 1 eller 2 etager op ad trapper fra parkeringspladsen.

“Stupet” ligger lidt oppe på fjeldet, og snekæder er sandsynligvis nødvendige. For at åbne bommen på vejen op til hytten, skal du enten have et chipkort fra SkiStar eller betale 50 norske kroner i automaten ved bommen.

Vi har selv boet i denne hytte, og hytten er perfekt til 2-3 familier eller en gruppe af venner, som gerne betaler ekstra for at bo i luksuriøse omgivelser. Der er et stort udendørs opvarmet boblebad på terrassen, som kan lejes for cirka 2.000 DKK pr. uge.

Læs mere om “Stupet”-skihytten på DanskBilferie.dk.

Skihytter i “Veslestølen”

Hemsedal Lejlighed Veslestølen

I hytteområdet “Veslestølen” ligger der en række store og flotte hytter med ski-in/ski-out til den begyndervenlige grønne piste “11”. Der findes flere forskellige typer af hytter med plads til enten 10 eller 14 personer. Der er en meget lang gåtur ned til restauranter og butikker i bunden af Hemsedal Skisenter. Disse hytter egner sig derfor bedst til dig, der kører på skiferie i egen bil og helst vil lave mad hjemme i eget køkken. Der kan købes dyrt ind i supermarkedet under SkiStar Lodge Alpin eller handles billigere i supermarkederne nede i Hemsedal bycentrum (10 minutters kørsel fra Veslestølen). Der kan parkeres lige ved hytterne, som ligger lidt oppe på bjerget (d.v.s. husk snekæder).

Læs mere om Veslestølen-hytterne på DanskBilferie.dk eller NorskRejsebureau.dk.

Menu