Hoteller i Hemsedal

Forside » Norge » Hemsedal » Hoteller

Om Hemsedal | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Udvalget af hoteller i Hemsedal er til at overskue. Oppe ved Hemsedal Skisenter kan du vælge mellem Skarsnuten Hotel eller et af de syv hotelværelser i den nye SkiStar Lodge. Nede i selve byen kan du booke overnatning på enten Fanitullen Hotell eller Skogstad Hotell. Hvis du er taget til Hemsedal for at stå på ski, er de to førstnævnte muligheder ved Hemsedal Skisenter mest interessante.

Skarsnuten Hotel

Hemsedal Hotel Skarsnuten

Skarsnuten Hotel er Hemsedals bedste og dyreste hotel. Hotellet ligger oppe på fjeldet med en fantastisk udsigt over Hemsedal Skisenter. Fra hotellet er der via en transportpiste adgang til resten af skiområdet. Du kan tage en 2-personers stolelift retur til hotellet, når det er tid til afterski.

Fra hotellet er der langt ned til børnebakkerne ved Hemsedal Skisenter, og hotellet er derfor bedst til par eller familier med større børn, som sætter pris på komfortabel indkvartering i flotte og rolige omgivelser.

Morgenmad er inklusiv i prisen. Frokost og aftensmad kan tilkøbes. Det er muligt at booke enkeltværelser, dobbeltværelser eller suiter med plads til maksimalt fire personer. I weekenderne er der ofte fuldt booket. Det er nemmere at finde ledige værelser, hvis du booker fra søndag til fredag.

Læs mere om Skarsnuten Hotel på Hotels.com og Booking.com.

SkiStar Lodge Suites Studio

Hemsedal Hotel SkiStar Lodge Suites Hotel

I den nye SkiStar Lodge, som åbnede i december 2017, ligger der syv dobbeltværelser, som alle har hotelservice (dvs. morgenmad og daglig rengøring er inklusiv i værelsesprisen).

Fire af værelserne (1110, 2118, 3118, 4118) har Lodgens bedste udsigt til pisterne og skiområdet, mens de øvrige tre (2203, 3203, 4203) har vinduer mod dalen.

Standarden er helt i top, og hvis I er to skiløbere, der gerne vil overnatte en eller flere nætter i Hemsedal, er SkiStar Lodge Suites Studio det perfekte valg. I har nem adgang til både skiløb og afterski. Restauranter og skiudlejning ligger i samme bygning, og I kan parkere gratis i parkeringskælderen.

SkiStar Lodge Suites Studio er ikke ligeså hyggeligt og eksklusivt et hotel som Skarsnuten Hotel længere oppe på bjerget, men det er mere moderne og samtidig billigere.

Menu