Overnatning FONNA Glacier Ski Resort

Forside » Norge » FONNA » Overnatning

Om FONNA | Pistekort | Overnatning | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Indkvartering nær FONNA Glacier Ski Resort

Hoteller nær FONNA

Hardanger Fjord Lodge er et gammelt mejeri, som er omdannet til en blanding af et hotel og et pensionat. Værtsparret både ejer og driver stedet, og stemningen er hjemlig og uformel.

Jondal Hotel i centrum af Jondal er også en god overnatningsmulighed. Her sover og spiser du godt. Priserne er dog også højere end på de indkvarteringsmuligheder, som vi har nævnt længere oppe.

Hvis det skal være absolut luksus, er Hotel Ullensvang en overvejelse værd. Hotel Ullensvang er et af de bedste hoteller i den sydvestlige del af Norge. Hotellet ligger dog cirka 1,5 times kørsel fra skiområdet på Folgefonna.

Læs mere om Hardanger Fjord Lodge | Læs mere om Jondal Hotel | Læs mere om Hotel Ullensvang.

Lejlighed nær FONNA

Hvis skiløb på Folgefonna-gletsjeren er det vigtigste formål med din rejse til Norge, så er det oplagt at vælge indkvartering tæt på FONNA.

Feriehusene ved Flatabø ligger en lille halv times kørsel fra skiområdet.

Lejlighederne er indrettet i rustik stil og har plads til mellem 4 og 17 overnattende gæster.

Læs mere om Flatabø Overnatting på flatabo-folgefonna.no.

Campingplads nær FONNA

Folgefonn Hytte- og Gardscamping ligger lidt længere væk fra FONNA. Fra denne campingplads er der cirka 15 kilometer / 30 minutters kørsel op til skiområdet.

Der er både mulighed for at overnatte i eget telt/egen campingvogn eller leje sig ind i campinghytte eller lejlighed. Standarden er acceptabel, men på ingen måde luksuriøs.

Læs mere om campingpladsen på gardscamping.com.

Pensionat nær FONNA

Helt nede ved fjorden ligger det hyggelige pensionat Folgefonn Gjestetun, hvor det er muligt at overnatte med kvart-, hal- eller helpension til rimelige priser. Folgefonn Gjestetun er indrettet i et nedlagt plejehjem. Det er anderledes og hyggeligt.

Læs mere om denne overnatningsmulighed på folgefonn-gjestetun.no.

Børnevenlig indkvartering

Børnefamilier, der blot ønsker en enkelt dags skiløb på FONNA, kan bruge Mikkelparken Ferietun i Kinsarvik som base for familiens sommerferie i Norge. Fra Kinsarvik er der dog godt og vel 2 timers kørsel til FONNA (og 2 timer tilbage igen). Til gengæld er der mange sjove aktiviteter for børn i og nær Kinsarvik.

Læs mere om Mikkelparken Ferietun på Hotels.com.

Menu