Lejligheder Val Gardena

Forside » Italien » Val Gardena » Lejligheder

Om Val Gardena | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Val Gardena består af en række mindre byer (bl.a. Ortisei, Santa Cristina, Sëlva di Val Gardena og Plan di Gralba).

Vi boede i Sëlva di Val Gardena og vil anbefale dig at finde en lejlighed i enten Sëlva di Val Gardena eller Santa Cristina di Val Gardena. Disse to byer ligger bedst i forhold til skiløb.

Hvis der kun er ledige lejligheder i Ortisei, går det dog også an. Ortisei ligger dog i udkanten af skiområdet, men er stadig direkte forbundet til Dolomiti Superski via pister og lifter.

Her er vores anbefalinger af to gode lejligheder i Val Gardena, én lejlighed i Sëlva di Val Gardena og én anden lejlighed i Santa Cristina di Val Gardena.

Villa Gardena

Streda Pitla Cir, 6-8
39048 Sëlva di Val Gardena (BZ)

Val Gardena Lejlighed Villa Gardena

Disse Val Gardena lejligheder ligger tæt på centrum af Sëlva di Val Gardena og cirka 100 skridt fra pisten, som kører ned igennem byen. Lejlighederne er på mellem 50 og 80 kvadratmeter og har plads til mellem 2 og 6 personer. Lejlighederne er næsten nye og har alle fuldt udstyret køkken og en flot udsigt over Sëlva di Val Gardena og bjergene omkring Val Gardena. En lejlighed i Villa Gardena er perfekt til jer, der gerne vil have kort afstand til både skiløb og Sëlvas mange gode restauranter og afterski-steder. Disse lejligheder er også oplagte til flere familier eller venner, der gerne vil bo i lejligheder samme sted. Sørg for at booke tidligt (gerne allerede i juli eller august), hvis I ønsker at bo her.

Læs mere om Villa Gardena på da.hotels.com.

Cêsa Ruacia

Streda Ruacia, 1
39048 Sëlva di Val Gardena (BZ)

Val Gardena Lejlighed Cesa Ruacia

Cêsa Ruacia ligger på Streda Ruacia 1 i Santa Cristina di Val Gardena (postadressen er dog Selva di Val Gardena). Cêsa Ruacia er et af mange mindre privatejede lejlighedskomplekser i Santa Cristina. Fra denne lejlighed i Val Gardena er der et par hundrede meter op til den central Saslong-lift, hvorfra du har adgang til hele skiområdet i Dolomiti Superski. Der er også under 100 meter til det underjordiske tog, der kører op til Col Raiser-gondolen på den modsatte side af byen. Lejlighederne er store og rene, men møblementet er af ældre dato. Afhængig af hvilken lejlighed i vælger, er der plads til mellem 2 og 7 personer. Disse lejligheder er velegnede til familier eller mindre grupper, der ikke ønsker at brænde hele skiferiebudgettet af på indkvartering. Lejlighederne kan bookes online via den danske afdeling af det hollandske lavprisbureau Sunweb.

Læs mere om Cêsa Ruacia på sunweb.dk.

Menu