Hoteller Val Gardena

Forside » Italien » Val Gardena » Hoteller

Om Val Gardena | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Når du er på skiferie i Val Gardena, spiser du meget ofte ude. Indkvartering på hotel er derfor en oplagt mulighed, da du alligevel sjældent har brug for eget køkken under dit ophold i Val Gardena.

Næsten alle hoteller i Val Gardena tilbyder kvartpension (morgenmad) eller halvpension (morgen og aftensmad) i hotellets egen restaurant.

Hvis I selv kan vælge, så tilkøb morgenmad (kvartpension), men spis aftensmad på en ny restaurant hver aften. Nye madoplevelser hver aften er i vores øjne en herlig ekstra bonus ved skiferie i Italien.

Her er vores anbefalinger af fire hoteller i Val Gardena (tre hoteller i Sëlva di Val Gardena og et hotel i Santa Cristina)

Hotel Continental

Streda Dantercëpies, 40
39048 Sëlva di Val Gardena (BZ)

Val Gardena Hotel Continental

Hotel Continental ligger lige ved foden af den store Dantercëpies-gondollift i den øverste del af Sëlva di Val Gardena. Hotellet har 4 stjerner og er indrettet i klassisk stil med store rummelige værelser. Der findes værelser og suiter i mange forskellige størrelser. Flere af værelserne kan “slås sammen” til et stort familieværelse via en intern dør mellem to dobbeltværelser. Hotellet har egen restaurant, hvor der både serveres morgenmad, frokost og aftensmad. Hotellet er et “ski-out/ski-in” hotel og ligger lige ved de mest børnevenlige begynderbakker i Val Gardena. Det er derfor et godt hotel til familier med børn eller grupper med begyndere. Fra hotellet er der cirka 500 meter ned til centrum af Sëlva di Val Gardena, hvor de fleste restauranter, butikker og afterski-steder ligger. Hotellet er derfor bedst til jer, der alligevel tilbringer det meste af tiden på pisterne eller på hotellet. Indkvartering på Hotel Continental kan bookes via Hotels.com.

Læs mere om Hotel Continental på da.hotels.com.

Sochers Club

Streda Ruacia, 30
39048 Sëlva di Val Gardena (BZ)

Val Gardena Hotel Sochers Club

Sochers Club ligger i Santa Cristina di Val Gardena (selvom postadressen indikerer, at hotellet ligger i Sëlva di Val Gardena). Hotellet ligger på Streda Ruacia 30, lige ved foden af Saslong-liften. Santa Cristina er den mindste af de tre byer i Val Gardena, men har alligevel et fint udvalg af restauranter og butikker. Hotel Sochers Club har 3 stjerner og er et populært valg blandt skiløbere, der gerne vil bo godt og centralt i Val Gardena. Hotellet har ingen suiter eller studiolejligheder og har maksimalt plads til tre overnattende gæster i hvert værelse. Der er spabad, sauna og et mindre motionscenter i hotellets kælder. I hotellets restaurant serveres der både morgen, middag og aften god mad til fair priser.

Læs mere om Hotel Sochers Club på da.hotels.com

Hotel Alaska

Streda Dantercëpies, 65
39048 Sëlva di Val Gardena (BZ)

Val Gardena Hotel Alaska

Hotel Alaska ligger på Streda Dantercëpies 65 i Sëlva di Val Gardena. Hotellet ligger i udkanten af Sëlva og der er cirka 600 meter ned til hovedgaden i centrum af byen. Til gengæld ligger dette Val Gardena hotel lige ved de bedste børnebakker i Val Gardena. Om morgen kan skiene klikkes på ved hotellets hoveddør og om eftermiddagen er det muligt at stå på ski helt ned til hotellet. Hotellet har værelser og studiolejligheder i forskellige størrelser. De største studiolejligheder har plads til 6 overnattende gæster. Hotellet har egen restaurant, hvor der kan spises både morgenmad, frokost og aftensmad. Der er sauna og spabad på hotellet, som frit kan benyttes af hotellets gæster. Hotellet er et lidt ældre, men velholdt hotel, hvor du får central og komfortabel indkvartering lige midt i det kæmpestore Dolomiti Superski-område.

Læs mere om Hotel Alaska på sunweb.dk.

Hotel Dolomieu

Streda Freina, 7
39048 Sëlva di Val Gardena (BZ)

Val Gardena Hotel Dolomieu

Hotel Dolomieu er et helt nyt og meget lækkert 4-stjernet hotel i Val Gardena. Hotellet ligger midt i Sëlva di Val Gardena, klods op ad pisten og cirka 20 meter fra nærmeste skilift. Dette Val Gardena hotel kan reklamere med “ski-in/ski-out” helt uden at lyve.

Værelserne er store og sengene er gode. Der findes hotelværelser i størrelser fra 23 kvm. og suiter på over 100 kvadratmeter. Hvis I eksempelvis booker et “Superior” room på 30 kvadratmeter, så er der plads til 2 ekstra opredninger i værelset og i alt 4 personer.

Servicen på hotellet er helt i top. Værelserne rengøres dagligt og rengøringspersonalet lægger pænt dit tøj sammen, hvis du selv har glemt at gøre det. Der er en fin morgenmadsbuffet på hotellet. Morgenmaden er inkluderet i værelsesprisen, men kan også købes for 12 euro.

I hotellets kælder er der både parkeringspladser til kør-selv gæster og et kæmpe wellness-område med dampbade, saunaer, spabad og en stor swimmingpool.

Hotellet er dog ikke særlig velegnet til mindre børn, da børn under 15 år ikke har adgang til pool-området.

Vi har selv boet på dette hotel, som får vores varmeste anbefalinger.

Hvis I blot lader være med at rejse i nytårsugen eller i uge 7, så kan I her få topklasse-indkvartering i et af Europas bedste og mest charmerende skiområder til en fair pris. Book mindst 6 måneder før planlagt ankomst, hvis I vil være sikre på, at der er ledige senge. Der kan kun bookes værelser direkte hos hotellet selv.

Læs mere om Hotel Dolomieu på Booking.com.

Menu