Skiferie i Bulgarien – Skiløb på økonomiklasse

Forside » Bulgarien

Skiferie Bulgarien

Er du på jagt efter en billig skiferie og er Søhøjlandet nær Silkeborg eller Hedeland ved Roskilde ikke udfordrende nok, så kan en skiferie i Bulgarien måske være den rigtige løsning for dig.

Bulgarien er et relevant ukendt skiferieland, som først for nyligt er dukket op i danske skirejsebureauers kataloger.

Mange danske skientusiaster har dog allerede fået øjnene op for de mange billige skiområder i Bulgarien, og skirejser til Bulgarien sælges nu i omtrent samme antal som skiferier til USA og skiferier til Canada.

Gode skiområder i Bulgarien

Det er langtfra alle skisportssteder i Bulgarien, som kan opfylde danske skigæsters forventninger til en god skiferie, men hvis du vælger at tage på skiferie til Bansko eller Pamporovo, så kan du se frem til skiløb, der smager lidt af alperne.

Begge skisportssteder har i løbet af det sidste årti investeret mange penge i opgradering af liftsystemer og pister, så de er bedre gearet til at tage imod skigæster fra eksempelvis Danmark.

Pris på skiferie til Bulgarien

En væsentlig årsag til, at mange vælger at holde årets vinterferie i Bulgarien er de lave priser på både rejse og ophold.

Hvor en skirejse til større ski-resorts som Val Thorens, Canazei eller Sankt Anton ofte koster mindst 8.000-10.000 kroner pr. person, så behøver en discount skitur til Bulgarien ikke koste mere end højest 5.000 kroner pr. skiløber alt inklusive.

Priserne på liftkort i Bulgarien er en del lavere end de tilsvarende priser i f.eks. Frankrig, Italien og Norge. Tilsvarende er indkvartering samt mad og drikke også væsentlig billigere i Bulgarien end i Vest- og Nordeuropa.

Erfaringer med skirejse til Bulgarien

Hvis du endnu ikke selv har været på skiferie i Bulgarien, så bør du prøve det.

Det er også en oplagt mulighed som årets ekstra skirejse, hvis du ikke har fået stillet dit behov for sne og sol på din første skitur til et etableret skisportssted i Vesteuropa, Norge eller Sverige.

Hvor kan du købe en Bulgarien skiferie?

Hvis du ønsker at booke en skitur til Bulgarien og gerne vil have mulighed for selv at vælge indkvarteringsform og afrejsetidspunkt, så er det en god idé at være tidligt ude. Udvalget af billige hoteller og gode skilejligheder i Bulgarien er fortsat begrænset, så jo før du booker, desto flere valgmuligheder har du.

Menu