Skiferie Canada – Den fjerne skidrøm

Forside » Canada

Skiferie Canada

Find den ultimative skirejse til Canada hos DANexplore.

Der er langt mellem de danske skiløbere på pisterne i Canada. Både sneen, pisterne, indkvarteringen og serviceniveau er dog helt i top. Kun den lange flyrejse over atlanten gør, at få danskere udlever drømmen om en unik skiferie i Canada.

Guide – Sådan booker du drømmeskirejsen til Canada

Hvis du er blandt de heldige, som står overfor at booke en skirejse til Canada, så læs denne guide til godt skiløb og gode skiferier i Canada.

Hvis du selv har erfaringer, gode eller dårlige, med skirejser til Canada, så del dine oplevelser med andre i kommentarfeltet nederst.

Bed chefen om 2 ugers vinterferie

Hvis du har mulighed for at slippe helskindet fra det, så bed både chefen derhjemme og chefen på arbejdet om 2 ugers vinterferie.

En enkelt uge er lige i underkanten, hvis vinterens skiferiedestination er Canada. Selve rejsen frem og tilbage stjæler 2 fulde dage og da jetlag og den lange transport også tærer på energien, så vil en enkelt uges vinterferie i Canada ofte føles alt for kort.

Så derfor starter planlægningen af en god skiferie til Canada altid med et besøg hos dine chefer.

Vælg dit canadiske skisportssted med omtanke

Der er ingen grund til at flyve over atlanten til et middelmådigt ski resort. Nu hvor du har besluttet dig for at tage afsted, så gå efter det bedste som Canada kan tilbyde.

Kast derfor blikket på skisportssteder som Whistler, Kicking Horse og Banff, der har givet både lokale skiløbere og tilrejsende europæiske skigæster mange mindeværdige skioplevelser.

Især Whistler har en høj stjerne hos skiløbere, der sætter pris på sublimt skiløb, god mad og indkvartering i skihoteller eller mountain lodges af høj kvalitet.

Generelt er serviceniveauet markant højere end du er vant til fra de fleste skisportssteder i Europa. Folk hjælper dig på og af slæbelifterne, løfter dine ski om bord i gondolliften og udstiller i det hele taget det ofte tvivlsomme serviceniveau i populære skilande som Frankrig, Østrig og Schweiz.

Heliskiing i Canada

Modsat eksempelvis Frankrig og Norge, så er heliskiing tilladt i Canada.

Så hvis din skitur til Canada har brug for ekstra krydderi, vil det være oplagt at få en lokal helikopterpilot til at flyve dig op på bjergets top.

Både turen op langs de canadiske bjergsider og turen ned gennem uberørt puddersne vil sætte sig som unikke minder i din hukommelse.

Læs mere om Heliskiing i Whistler.

Oversigt over skirejser til Canada

Det er ikke alle danske skirejsebureauer, der sælger skiferier til Canada. Vi har forsøgt at lave en komplet oversigt nedenfor. Hvis vi har glemt en udbyder af Canada-skirejser, så send os et tip.

Menu