Lejligheder Berchtesgaden

Forside » Tyskland » Berchtesgaden » Lejligheder

Om Berchtesgaden | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Billeder | Vejr og webcams

Alpengasthof Götschenalm

Kollertradte 21
83483 Bischofswiesen

Berchesgaden Lejlighed Gotschenalm

Den hyggelige bjergkro Götschenalm ligger lige nedenfor det børnevenlige Götshen-område i Berchtesgaden. Der er i alt 11 hotelværelser og et par studiolejligheder med plads til op til 4 personer. Møbleringen er af ældre dato, men pæn og funktionel. Restauranten på Götschenalm er god, og det oplagt at spise de fleste eller alle måltider på stedet. Når vejrguderne er i godt humør, kan eftermiddagssolen nydes på den store solterrasse. Pisterne ved Götschenalm kan godt holde børn og absolutte nybegyndere beskæftiget i en hel uge, men erfarne skiløbere vil kede sig. Overnatning på Alpengasthof Götschenalm kan bookes via hjemmesiden Hotels.com.

Læs mere om Alpengasthof Götschenalm på da.hotels.com.

Jugendherberge Berchtesgaden

Struberberg 6
83483 Bischofswiesen

Berchtesgaden Lejlighed Jugendherberge

I det næsten nye Haus Untersberg, der er del af “Jugendherberge Berchtesgaden”, er det muligt et booke kompakte, men velindrettede 4-sengsværelser. Denne lejlighed ligger tæt på Berchesgaden centrum, men cirka 5 kilometer syd for det store Jenner-skiområde. Det er dermed næsten et must, at I har egen bil med til Berchtesgaden, hvis I vælger denne indkvarteringsmulighed. Af faciliteter kan nævnes legerum, restaurant, skiopbevaring, trådløst internet og gratis parkeringspladser ved bygningen. Skitur til Berchesgaden med indkvartering på Jugendherberge Berchtesgaden kan bookes hos SnowTrex.dk.

Læs mere om Haus Untersberg på SnowTrex.dk.

Landhaus Waldhauser

Waldhauserstraße 75
83471 Schönau am Königssee

Berchtesgaden Lejlighed Landhaus Waldhauser

Det populære Landhaus Waldhauser ligger også et stykke væk fra de nærmeste skilifter og pister. Det er som udgangspunkt nødvendigt at køre i bil fra Waldhauser lejlighederne og til skiområdet. Alle lejlighederne er store og velindrettede. Der er gode muligheder for både privatliv og fælles hygge. Den største lejlighed på 85 kvm. har 7 sengepladser. Det er tilladt at tage hunden med på skiferie her (skal dog bestilles hjemmefra). Landhaus Waldhauser et et oplagt valg til prisbevidste familier og grupper af skigæster, der foretrækker at køre på skiferie i egen bil. Igen i år er Landhaus Waldhauser med i vinterprogrammet hos OnlineSki.dk.

Læs mere om Landhaus Waldhauser på OnlineSki.dk.

Menu