Hoteller Berchtesgaden

Forside » Tyskland » Berchtesgaden » Hoteller

Om Berchtesgaden | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Billeder | Vejr og webcams

Explorer Hotel Berchtesgaden

Hofreitstraße 7
83471 Schönau am Königssee

Berchtesgaden Hotel Explorer Berchtesgaden

Det nybyggede Explorer Hotel Berchtesgaden ligger lige ved foden af Jenner, som er det største og højeste af de tre skiområder i Berchtesgaden. Hotellet har 100 lækre og røgfrie værelser, alle med en smuk udsigt over de forhåbentlig snekældte bjerge, der omgiver Schoenau am Koenigssee. Dette Berchtesgaden hotel er oplagt til par uden børn eller mindre grupper, som ønsker komfortabel indkvartering direkte ved pisterne under skituren til Berchtesgaden. Der er gratis WiFi på hotellet og det er tilladt at medbringe husdyr.

Læs mere om Explorer Hotel Berchtesgaden på da.hotels.com.

Gästehaus Achental

Ramsauer Straße 4
83471 Berchtesgaden

Berchtesgaden Hotel Gastehaus Achental

Vi vælger at medtage Gästehaus Achental her på listen, selvom det bryder med vores princip om kun at nævne indkvarteringssteder, der ligger i gåafstand fra lifter og pister. Dette billige pensionat ligger tæt på Berchtesgaden centrum og er rustikt og funktionelt indrettet. Du har brug for en bil (eller offentlig transport) for komme rundt til de forskellige skiområder i Berchtesgaden. Der er kvartpension (morgenmad) inkluderet i ophold på dette hotel i Berchtesgaden. Hvis du booker ophold på Gästehaus Achental, så gør det for at spare penge. Forvent ikke luksus…

Læs mere om Gästehaus Achental på SnowTrex.dk.

Hotel Bergheimat

Brandnerstraße 16
83471 Schönau am Königssee

Berchtesgaden Hotel Bergheimat

Det populære 4-stjernede Hotel Bergheimat ligger i Schönau, kun få meters gang fra Jennerbahn og det største skiområde i Maria Alm. Både 2-, 3- og 4-personers værelserne er store og velindrettede. Mange af værelserne har balkon med direkte udsigt til skiområdet. Dette Berchtesgaden hotel ligger 3-4 kilometer fra selve Berchtesgaden bymidte. Halvpension (samt en madpakke til frokost) er inklusiv i prisen og der er indkøbsmuligheder tæt på, så afstanden er ikke et problem. Især ikke, hvis du har egen bil med. Dette hotel er velegnet til skiglade danske familier, der ønsker komfortabel og børnevenlig indkvartering i et af Tysklands bedste skiområder.

Læs mere om Hotel Bergheimat på OnlineSki.dk.

Hotel Seimler

Maria am Berg 3-5
83471 Berchtesgaden

Berchtesgaden Hotel Seimler

Hotel Seimler er et andet populært og børnevenligt hotel i Berchtesgaden. Det er et all-inclusive hotel, hvor alle måltider er inklusiv i prisen (dog er frokosten en madpakke). Hotellet er klassisk indrettet med hotelværelser i forskellige størrelser (med plads til maksimalt 4 personer). Der er en række aktiviteter, som børn og barnlige sjæle kan fornøje sig med, når de ikke er ude på pisten. Det er eksempelvis muligt at tage en svømmetur i poolen i kælderen, kaste kugler på keglebanen eller spille bordtennis.

Læs mere om Hotel Seimler på OnlineSki.dk.

Menu