Lejligheder og hytter i Sälen

Forside » Sverige » Sälen » Lejligheder og hytter

Om Sälen | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Under vores eget besøg i Sälen, boede vi i Lindvallen, men efter også at have besøgt Hundfjället, Tandådalen og Högfjället, får du her fem anbefalinger af lejligheder og hytter i Lindvallen og Hundfjället.

SkiStar Lodge Experium Lindvallen

Hemfjällsvägen 20
Lindvallen
780 67 Sälen

Sälen Lejlighed SkiStar Lodge Experium Lindvallen

En lejlighed i SkiStar Lodge Experium Lindvallen er det oplagte valg til børnefamilier, der gerne vil betale for moderne og komfortabel indkvartering med perfekt placering i børnevenlige Lindvallen.

Den hyggelige “lodge” rummer cirka 100 lejligheder i to forskellige størrelser. De små lejligheder på 45 kvm er kompakt indrettede og har plads til højest 6 personer (4 er ideelt, 6 er på grænsen). De store “suiter” på 85 kvm rummer fint 6 personer (eller 4 voksne og 4 børn).

Under lejlighederne er der skikælder med direkte udgang til Lindvallens store børneområde med træklifter og grønne bakker. Det er muligt sætte bagagen af helt oppe ved indgangen og derefter parkere bilen på den gratis private parkeringsplads, der hører til hver lejlighed. I lodgen er der reception og en stor hyggelig “lodge bar”. Lodgen er direkte forbundet med resten af Experium-komplekset, hvor der er et stort udvalg af restauranter og butikker samt diverse indendørs underholdning (tropisk badeland, bowlingcenter, biograf, mm..). Du slipper med andre ord for putte ungerne i vintertøjet igen, hvis I eksempelvis skal over og spise billig og børnevenlig aftensmad på Majkens Sylta.

Læs mere om SkiStar Lodge Experium Lindvallen hos FJÄLLFERIE, Skiferie.dk eller Norsk Rejsebureau.

Joängets Fjällgård

Fjällvägen 92
Hundfjället
780 67 Sälen

Sälen Hundfjället Lejlighed Joängets Fjällgård

Lejlighederne i Joängets Fjällgård ligger blot et langt sneboldkast fra Hundfjällstorget, hvor der ligger butikker, restauranter og skiudlejning. Den nærmeste børnebakke og træklift ligger cirka 150 meter fra disse lejligheder, som er nogle af de nyeste og mest moderne lejligheder ved Hundfjället/Tandådalen, der er Sälens største skiområde. Der er privat parkering til hver enkelt af disse lejligheder, som også derfor er god indkvartering til kør-selv skiferie i Sälen.

Læs mere om Joängets Fjällgård på Alltime Travel.

Rækkehusene i Vintergatan

Vintergatan
Lindvallen
780 67 Sälen

Sälen Lindvallen Lejlighed Vintergatan

De moderne og funktionelt indrettede lejligheder på Vintergatan i Lindvallen er den perfekte indkvartering til den store familie eller to familier, der gerne vil bo sammen. Lejlighederne har enten 8 eller 10 sengepladser og ligger enten i stueplan eller på 1. sal. Lejlighederne på 1. sal ligger mest ugenereret i forhold til indkig fra andre gæster. Når der er natursne i Sälen, kan du stå på ski til og fra disse lejligheder. Vintergatan ligger meget tæt ved børnebakkerne og træklifterne L10 og L11, og i kort gåafstand fra Experiums restauranter, barer, butikker og det store indendørs badeland. Bonusinfo: De laveste vejnumre, f.eks. Vintergatan 708 og 710, ligger tættest på Experium-bygningen.

Læs mere om Vintergatan hos FJÄLLFERIE eller Norsk Rejsebureau.

Dobbelthytter i Gula Byn

Gula Byn
Lindvallen
780 67 Sälen

Sälen Lindvallen Lejlighed Gula Byn

Mange af de funktionelt indrettede dobbelthytter og lejligheder i Gula Byn ligger “ski-in/ski-out” til børneområdet i Lindvallen. Der er på ingen måde tale om luksus, men derimod om en billig og familievenlig indkvarteringsmulighed midt i Lindvallens store skiområde. Da der er cirka 10 minutters gang ned til de nærmeste restauranter ved Experium-centeret, er Gula Byn bedst til jer, der ønsker at lave og spise aftensmad hjemme. Billedet af lejlighed 405A ovenfor er taget på vej op med trækliften, der kører lige forbi Gula Byn.

Læs mere om Gula Byn hos Alltime Travel, FJÄLLFERIE eller Norsk Rejsebureau.

Du kan finde flere priser og anmeldelser af hytter og lejligheder i Kläppen og Stöten på Booking.com og Hotels.com.

Menu