Hoteller i Sälen

Forside » Sverige » Sälen » Hoteller

Om Sälen | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Under vores besøg i Sälen, lagde vi vejen forbi følgende tre hoteller i Sälen, heraf to ved Högfjället og et hotel i Lindvallen. Alle tre hoteller fortjener en anbefaling.

Priser og anmeldelser af hoteller i Tandådalen/Hundfjället, Kläppen og Stöten kan du finde på Booking.com og Hotels.com.

Gammelgården Hotell

Hallonvägen 1
Högfjället
780 67 Sälen

Salen Högfjället Hotell Gammelgaarden

Gammelgården er sandsynligvis Sälens hyggeligste hotel. Hotellet ligger tættest på Högfjället, men alligevel under 10 minutters bilkørsel fra både Hundfjället, Tandådalen og Lindvallen. Fra hotellet er det muligt at krydse vejen og derefter glide ned til trækliften, der forbinder Högfjället og Lindvallen (forudsat, at der er faldet natursne, da dette område ikke er udstyret med snekanoner). Hotellet er en perfekt base for jer, der ønsker at kombinere alpint skiløb med eksempelvis langrend og kørsel på hundeslæde (Fjälläventyrs guidede ture med hundeslæde starter tæt ved dette hotel).

Læs mere om Gammelgården Hotell på Booking.com og Hotels.com.

Hotel Bügelhof

Sälfjällstorget 1
Lindvallen
780 67 Sälen

Sälen Lindvallen Hotel Bügelhof

Det hyggelige 4-stjernede Hotel Bügelhof ligger ved Sälfjallstorget i den nordvestlige del af Lindvallen. Hotellet er lækkert, men ikke særlig velegnet til familier med børn (hotellet er “for fint”, og de mest børnevenlige bakker ligger i den anden ende af Lindvallen). Når der ligger natursne i Sälen, er det muligt at stå på ski helt ned til dette hotel. Der er cirka 30 meter til nærmeste lift (trækliften “L26”, som kan ses på Sälens pistekort, men ikke på Google Maps). Tæt ved hotellet ligger der flere restauranter, et supermarked og den 1.500 kvadratmeter store SkiStar Concept Store, hvor der kan købes skitøj og skiudstyr til lavere priser end i Danmark. Hotellet er et af de bedste hoteller i Sälen, hvilket også desværre kan ses på prisen.

Læs mere om Hotel Bügelhof på Booking.com.

Sälens Högfjällshotell

Sälenvägen 35
Högfjället
780 67 Sälen

Sälen Högfjället Sälens Högfjällshotell

Sälens Högfjällshotell er Sälens største og mest populære hotel. Hotellet ligger med ski-in/ski-out til børnebakkerne foran hotellet og har også direkte forbindelse til resten af pisterne ved Högfjället. Liftforbindelsen over til Lindvallen er dog dårlig, og mange gæster vælger derfor primært dette hotel p.g.a. den høje standard, de mange faciliteter og den gode mad, som Sälen Högfjällshotell tilbyder. Hotellet har også en central placering i forhold til Sälens langrendsløjper. Der er gratis parkering lige ved hotellet.

Læs mere om Sälens Högfjällshotel på Booking.com og Hotels.com.

Menu