Hoteller i Serfaus-Fiss-Ladis

Om Serfaus-Fiss-Ladis | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Her er mine anbefalinger af to gode hoteller i Serfaus og Fiss samt en hyggelig morgenmadspension i Serfaus. Jeg har selv boet på det ene hotel (Hotel Panorama) og besøgt de to andre indkvarteringsmuligheder, som jeg anbefaler. Der er store højdeforskelle og stejle veje i både Serfaus by og Fiss by, så jeg har derfor undladt at anbefale i øvrigt gode hoteller, der ligger mere end 300 meter fra nærmeste skilift.

Hotel Garni Panorama

Dorfbahnstraße 72
6534 Serfaus

Serfaus Fiss Ladis Hotel Garni Panorama

Hotel Panorama er mit favorithotel i Serfaus. Lad dig ikke skræmme fra de “kun” 3 stjerner. Hotellet er moderne og komfortabelt, og ligger mindre end 200 meter fra to gondollifter. Jeg har selv sovet her, og satte især pris på de gode senge og de effektivt lydisolerede værelser. Du kan ikke høre naboer eller overboer, og der er heller ingen støj fra gangen, når andre gæster går forbi dit værelse. Hotellet ejes og drives af en lokal familie. Den kvindelig halvdel af værtsparret taler og forstår kun tysk. Som gæst her får du serveret stor morgenmadsbuffet med bl.a. udskåret frugt og æg tilberedt på bestilling (spejlæg, røræg, hårdkogt, blødkogt eller hvad du nu ønsker). Der er skirum i underetagen og et begrænset antal private parkeringspladser til kør-selv gæster.

Læs mere om Hotel Garni Panorama på Booking.com.

Hotel s’Röck

Laurschweg 4
6533 Fiss

Serfaus Fiss Ladis Hotel s'Röck

Det 4-stjernede hotel med det spøjse navn ligger i Fiss. Hotellet er et af de bedste og mest centralt placerede hoteller i Fiss. Hotel s’Röck ligger for foden af pisterne i Fiss og i gåafstand fra de tre centrale gondollifter i den øverste del af Fiss. Her bor du godt og centralt i enten enkeltværelser, dobbeltværelser, suiter eller lejligheder. Du har også fri adgang til wellnessområdet og hotellets indendørs swimmingpool. Morgenmaden indtager du i hotellets egen restaurant. Hotellet er et godt valg til både par, mindre grupper og børnefamilier, der gerne betaler lidt ekstra for at bo komfortabelt under skiferien i Fiss.

Læs mere om Hotel s’Röck på Booking.com.

Pension Alpenrose

Mühlbachweg 6
6534 Serfaus

Serfaus Fiss Ladis Hotel Haus Alpenrose

Pension Alpenrose er en hyggelig morgenmadspension, der ligger langs den (næsten) bilfri hovedgade i Serfaus. Fra værelserne eller de små studiolejligheder på Alpenrose er cirka 250 meter op til de to centrale gondollifter i øverste del af Serfaus. Det er mest praktisk at betale for opbevaring af ski og skistøvler i depotet oppe ved liften, så du slipper for at slæbe skiudstyret frem og tilbage. Værtsparret serverer god morgenmad med lokalproducerede produkter. Der er en håndfuld parkeringspladser langs bygningen. Her får du god stemning og meget indkvartering for pengene.

Læs mere om Pension Alpenrose på Booking.com.

Menu