Lejligheder i Saalbach-Hinterglemm

Forside » Østrig » Saalbach-Hinterglemm » Lejligheder

Om Saalbach-Hinterglemm | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv | Billeder | Vejr/webcams

Her er en håndfuld gode lejligheder i Saalbach-Hinterglemm, som er værd at overveje, hvis du gerne vil bo i lejlighed under din skiferie i Saalbach-Hinterglemm. Lejlighederne Adler Resort, Gondelstube og Haus Wittenius ligger i Hinterglemm. Lejlighederne Residence Kristall og Residence Saalbach ligger i Saalbach.

Vi har selv besøgt og fotograferet alle fem lejlighedskomplekser, og du kan derfor trygt stole på de oplyste afstande til nærmeste skipiste.

Adler Resort

Hasenbachweg 378
5754 Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm Lejlighed Adler Resort

Lejlighederne i Adler Resort ligger med udsigt over Hinterglemm. Der er under 100 meter fra disse lejligheder til pisten, og cirka 200 meter ned til centrum af Hinterglemm. Lejlighederne er moderne og lækkert indrettede. Standarden på dette lejlighedshotel er virkelig høj. Du har bl.a. adgang til et lækkert wellnessområde med både indendørs og udendørs opvarmet pool samt dampbad og sauna. Der er køkken i alle lejligheder, men du kan også vælge at spise på Adler Resorts egen restaurant. Disse lejligheder i Hinterglemm er perfekte til familier og andre, der ønsker at bo godt og gerne betaler lidt ekstra for komfortabel indkvartering.

Læs mere om Adler Resort på Hotels.com eller Booking.com.

Gondelstube

Zwölferkogelweg 208
5754 Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm Lejlighed Gondelstube

Hvis du vælger indkvartering i en af lejlighederne i Gondelstube, bor du bogstaveligt talt i øverste etage på Zwölferkogel-gondolens dalstation. Disse ski-in/ski-out lejligheder er spartansk indrettede, men har en absolut perfekt beliggenhed i forhold til skiløb. Der er cirka 800 meter ned til gågaden i centrum af Hinterglemm, men der ligger afterskisteder og restauranter tættere på Gondelstube. Disse lejligheder kan kun bookes via lavprisbureauet Sunweb.dk.

Læs mere om Gondelstube-lejlighederne på Sunweb.dk.

Haus Wittenius

Haidweg 287
5754 Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm Lejlighed Haus Wittenius

Haus Wittenius er et velbeliggende og “godt brugt” lejlighedskompleks, som ligger ski-in/ski-out til pisterne i Hinterglemm og resten af det 270 km store skiområde. Fra disse lejligheder er der cirka 5 minutters gang til centrum af Hinterglemm og blot 15 skridt til pisten. Hvis du er på jagt efter en billig lejlighed i Hinterglemm, så er Haus Wittenius det rette valg. Hvis du er på jagt efter en god lejlighed i Hinterglemm, så vælg Adler Resort i stedet. Det er muligt at parkere lige ved bygningen. Overnatning på Haus Wittenius kan bookes via Booking.com.

Læs mere om Haus Wittenius på Booking.com.

Residence Kristall

Schulstraße 341
5753 Saalbach

Saalbach-Hinterglemm Lejlighed Residence Kristall

Lejlighedskomplekset Residence Kristall ligger i centrum af Saalbach, blot 75 meter fra gondolliften “Schattberg X-press”. I disse lejligheder bor du så tæt på mange af Saalbachs mest populære barer, at dine afterskibuddies nemt kan bære dig hjem i seng, hvis du bliver ramt af for mange jägerbombs.

Lejlighedskomplekset er næsten nyt, og det er svært at finde bedre lejligheder i Saalbach til en pris, der er til at betale. Morgenmad og aftensmad kan I tilberede i eget køkken. Alternativt kan I tilkøbe halvpension på lejlighedshotellets egen restaurant. Kristall-lejlighederne er et oplagt valg til både familier og grupper, som ønsker at bo tæt på både skiløb og byliv i Saalbach-Hinterglemm.

Læs mere om Residence Kristall på Booking.com eller Sunweb.dk.

Residence Saalbach

Oberdorf 771
5753 Saalbach

Saalbach-Hinterglemm Lejlighed Residence Saalbach

Residence Saalbach-lejlighederne ligger midt i Saalbach. Residence Saalbachs lejligheder holder en høj standard og har fire velfortjente stjerner. Der er fuldt udstyret køkken til alle lejligheder. Hvis I ikke orker madlavning, kan I tilkøbe halvpension og spise morgenmad og aftensmad i lejlighedshotellets egen restaurant. Der er under 100 meters gang til pisterne både øst og vest for Saalbach centrum. Skiferie i Saalbach-Hinterglemm med overnatning i disse gode lejligheder kan bookes hos Sunweb.dk.

Læs mere om Residence Saalbach på Sunweb.dk.

Menu