Lejligheder i Saalbach-Hinterglemm

Forside » Østrig » Saalbach-Hinterglemm » Lejligheder

Om Saalbach-Hinterglemm | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv | Billeder | Vejr/webcams

Her er en håndfuld gode lejligheder i Saalbach-Hinterglemm, som er værd at overveje, hvis du gerne vil bo i lejlighed under din skiferie i Saalbach-Hinterglemm. Lejlighederne Adler Resort, Gondelstube og Haus Wittenius ligger i Hinterglemm. Lejlighederne Residence Kristall og Residence Saalbach ligger i Saalbach.

Vi har selv besøgt og fotograferet alle fem lejlighedskomplekser, og du kan derfor trygt stole på de oplyste afstande til nærmeste skipiste.

Haus Gugl

Glemmtaler Landesstraße 226 
5753 Saalbach

 

Haus GuglHaus Gugl indeholder helt almindelige lejligheder, som er velegnede til børnefamilien såvel som vennegruppen. Her kan I bo tæt på byen uden at opleve støjen, der kan forekomme på de mest centrale beliggenheder.
Hos Haus Gugl kan I finde lejligheder, der varierer fra 30 til 90 kvadratmeter. Her er i blot 300 meter fra både lift og pist, og I har endda mulighed for at tage en skibus 50 meter fra lejligheden.

Læs mere om Haus Gugl på Danski.dk.

Hüttl Relax Lejligheder

Lejlighed saalbachHüttle Relax lejlighederne er perfekt placeret i nærheden af centrum af Saalbach og tilbyder en usammenlignelig grad af komfort i deres lyse og moderne indretning.

Beliggende på en førsteklasses adresse ved hovedvejen mellem Saalbach og Hinterglemm, er dette et ideelt udgangspunkt for din skiferie.

Du behøver ikke bekymre dig om transport, da skibussen stopper blot 200 meter fra hoveddøren, hvilket gør det nemt og hurtigt at nå liften og udforske resten af skiområdet.

Den nærmeste lift, Schattberg X-Press, er kun 500 meter væk, hvilket betyder, at du er tæt på fantastiske skiløb lige fra din lejligheds dørtrin.

Læs mere om Hüttle Relax lejlighederne på Snowtours.dk

Adler Resort

Hasenbachweg 378
5754 Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm Lejlighed Adler Resort

Lejlighederne i Adler Resort ligger med udsigt over Hinterglemm. Der er under 100 meter fra disse lejligheder til pisten, og cirka 200 meter ned til centrum af Hinterglemm. Lejlighederne er moderne og lækkert indrettede. Standarden på dette lejlighedshotel er virkelig høj. Du har bl.a. adgang til et lækkert wellnessområde med både indendørs og udendørs opvarmet pool samt dampbad og sauna. Der er køkken i alle lejligheder, men du kan også vælge at spise på Adler Resorts egen restaurant. Disse lejligheder i Hinterglemm er perfekte til familier og andre, der ønsker at bo godt og gerne betaler lidt ekstra for komfortabel indkvartering.

Læs mere om Adler Resort på Hotels.com eller Booking.com.

Haus Wittenius

Haidweg 287
5754 Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm Lejlighed Haus Wittenius

Haus Wittenius er et velbeliggende og “godt brugt” lejlighedskompleks, som ligger ski-in/ski-out til pisterne i Hinterglemm og resten af det 270 km store skiområde. Fra disse lejligheder er der cirka 5 minutters gang til centrum af Hinterglemm og blot 15 skridt til pisten. Hvis du er på jagt efter en billig lejlighed i Hinterglemm, så er Haus Wittenius det rette valg. Hvis du er på jagt efter en god lejlighed i Hinterglemm, så vælg Adler Resort i stedet. Det er muligt at parkere lige ved bygningen. Overnatning på Haus Wittenius kan bookes via Booking.com.

Læs mere om Haus Wittenius på Booking.com.

Frau Gans

Schwarzacherweg 327
5754 Hinterglemm

Med en lejlighed hos Frau Gans har I en dejlig udsigt til bjergene, mulighed for at stå på ski helt hen til døren og en fin terrasse tilknyttet lejligheden. Her kan I bo i en veludstyret lejlighed i et moderne design – tæt på by og pister. Frau Gans tilbyder gratis parkering, salg af liftkort, skiopbevaring og meget andet.

Læs mere om Frau Gans på Booking.com

Menu