Hoteller i Saalbach-Hinterglemm

Om Saalbach-Hinterglemm | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv | Billeder | Vejr/webcams

Her er vores anbefalinger af ni gode hoteller i Saalbach og Hinterglemm i forskellige prisklasser. Alle hoteller ligger tæt på både skiløb og byliv. Vi har besøgt alle hotellerne på listen, og de oplyste afstande til nærmeste skilift eller piste er baseret på vores egne observationer, ikke på salgsgas fra hotellet. Hvis du støder på fejl eller mangler i vores oplysninger, må du meget gerne kontakte os.

Hotel Pinzgauer Hof

Reiterkogelweg 223
5754 Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm Hotel Pinzgauerhof

Det hyggelige 3-stjernede Hotel Pinzgauer Hof ligger i centrum af Hinterglemm, tæt på både skiløb og afterski. Fra skikælderen under Hotel Pinzgauer Hof er der præcis 48 skridt til elevatoren, der kører direkte op til Reiterkogelbahns dalstation. Værelserne er pæne og relativt store, og der er balkon på næsten alle værelser.

Det trækker op i vurderingen af dette hotel, at det drives af serviceminded skandinavisk personale fra skirejsebureauet Danski. Hver morgen står der en solid danskervenlig morgenbuffet klar, når du vågner. Om aftenen serveres en rigtig god 3-retters menu. Drikkevarer til aftensmaden betales separat, men priserne er absolut rimelige.

Hotellet er velegnet til både små og store grupper, og til familier med større børn. Der er gode parkeringsmuligheder lige ved hotellet. Vi har selv boet her under besøg i Saalbach-Hinterglemm, og hotellet fortjener en anbefaling, da forholdet mellem pris og kvalitet er attraktivt.

Læs mere om Hotel Pinzgauer Hof på Danski.dk.

Hotel Almrausch

Dorfstraße 220
5754 Hinterglemm

Hotel Almrausch i Hinterglemm

Hotel Almrausch ligger i et roligt område, under 5 minutters gang fra centrum af Hinterglemm. Dette 4-stjernede hotel har 40 moderne indrettede dobbeltværelser. Ophold på Hotel Almrausch er altid inklusiv halvpension (morgenmad og aftensmad). Der er sauna, dampbad og et lille fitnessrum på hotellet, men ingen swimming pool. Hotellet tilbyder ski-in/ski out. Der ligger en træklift lige bag hotellet, og det er muligt at stå på ski helt ned til hotellet, når det er tid til afterski. Hotellet er velegnet til par og mindre grupper.

Læs mere om Hotel Almrausch på Booking.com eller SnowTrex.dk.

Hotel Alpine Palace

Reiterkogelweg 169
5754 Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm Hotel Alpine Palace

Hotel Alpine Palace er muligvis det mest luksuriøse skihotel i hele skiområdet Saalbach/Hinterglemm/Leogang/Fieberbrunn. Hotellet ligger lige ved Reiterkoglbahns dalstation, men alligevel blot 2-3 minutters gang fra centrum af Hinterglemm. Her kan du bo i absolut luksus og yderst centralt i forhold til både skiløb og natteliv. De fem stjerner koster dog. En uges skiferie med overnatning på Hotel Alpine Palace koster på den dyre side af 10.000 kroner.

Læs mere om Alpine Palace på Hotels.com eller Sunweb.dk.

Hotel Auwirt

Glemmtaler Landesstraße 179
5753 Saalbach

Saalbach-Hinterglemm Hotel Auwirt

Hotel Auwirt er et godt 4-stjernet hotel, som ligger langs hovedgaden, der skærer igennem Saalbach. Der er 150 meter fra Hotel Auwirt til både nærmeste lift og Saalbach centrum. Næsten alle de moderne indrettede værelser har balkon eller altan med fremragende udsigt mod bjergene på enten den ene eller den anden side af hotellet. Morgenmad og aftensmad er altid inklusiv i prisen, når du booker overnatning på dette hotel. Der er parkeringsmuligheder tæt på hotellet.

Læs mere om Hotel Auwirt på Booking.com.

Hotel Post

Dorfplatz 34
5753 Saalbach

Saalbach-Hinterglemm Hotel Post

Det lækre og charmerende Hotel Post ligger lige ved det lille torv i centrum af Saalbach by. Der er cirka 100 meter (op ad bakke) til nærmeste stolelift eller 150 meter (ned ad bakke) til gondolen “Schattberg X-press”. Hotellet er et af Saalbachs bedste hoteller, og mange stamgæster vender tilbage år efter år. Hotellet er gammelt, men er løbende blevet renoveret. Der findes både enkeltværelser, dobbeltværelser og suiter på Hotel Post. Hotellet er en god base for dig, der gerne vil betale lidt ekstra for god indkvartering midt i centrum af Saalbach.

Læs mere om Hotel Post på Booking.com.

Hotel Saalbacher Hof

Dorfplatz 27
5753 Saalbach

Saalbach-Hinterglemm Hotel Saalbacher Hof

Hotel Saalbacher Hof er et af Saalbachs største og bedste hoteller. Hotellet ligger blot et sneboldkast fra centrum af Saalbach. Her bor du godt og centralt i forhold til Saalbachs mange barer og diskoteker. Hotellet har et højt serviceniveau og mange faciliteter, bl.a. et lækkert wellnessområde med pool, spabad og saunaer. Der kan bookes enkelt- og dobbeltværelser i mange forskellige størrelser og prisklasser. Der er 3-4 minutters gang til de nærmeste pister og lifter.

Læs mere om Hotel Saalbacher Hof på Booking.com eller Hotels.com.

Hotel Zur Dorfschmeide

Dorfstraße 129
5754 Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm Hotel Zur Dorfschmeide

Zur Dorfschmeide er et godt 4-stjernet hotel, som ligger midt på gågaden i Hinterglemm. Hotellet er perfekt beliggende i forhold til både skiløb og natteliv. De fleste af Hinterglemms mest populære restauranter og barer ligger tæt på dette hotel. Fra hotellet er der cirka 150 meter til pisterne på begge sider af Hinterglemm by. Der er swimmingpool og sauna på hotellet, hvor halvpension altid er med i prisen. Dette Hinterglemm hotel er ideelt til både grupper og familier med teenagebørn.

Læs mere om Zur Dorfschmeide på SnowTrex.dk, Hotels.com eller Booking.com.

Pension Astergut

Hinterhagweg 45
5753 Saalbach

Saalbach-Hinterglemm Hotel Pension Astergut

Pension Astergut ligger IKKE i centrum af Saalbach. Denne morgenmadspension ligger derimod lidt oppe på bjerget, cirka 100 højdemeter over Saalbach centrum. Du bor med ski-in/ski-out og en fremragende udsigt over Saalbach og pisterne rundt om byen. Der er kort afstand til det legendariske afterskisted “Hinterhag Alm”, men heldigvis lukker naboen så tilpas tidligt, at Pension Astergut også er en velegnet indkvarteringsmulighed for familier med børn, der har brug for nattero. Du kan booke værelser til 2, 3 eller 4 personer. Det er muligt at køre helt op til og parkere tæt på Pension Astergut.

Læs mere om Pension Astergut på Hojmark.dk.

Pension Norika

Glemmtaler Landesstraße 262
5753 Saalbach

Saalbach-Hinterglemm Hotel Pension Norika

Pension Norika er en lille hyggelig morgenmadspension, som ligger cirka 100 meter fra centrum af Saalbach. Fra Pension Norika er der cirka 250 meter ad fortovet til den centrale Schattberg X-press gondol. Du kan parkere direkte ved bygningen eller på den store parkeringsplads på den modsatte side af vejen. På denne morgenmadspension kan I vælge indkvartering i dobbeltværelser, familieværelser eller små lejligheder. Pension Norika er god og prisvenlig indkvartering i rimelig afstand fra både skiløb og byliv i Saalbach.

Læs mere om Pension Norika på Nortlander.dk.

Menu