Hoteller Kleinarl

Forside » Østrig » Kleinarl » Hoteller

Om Kleinarl | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Hoteller i Kleinarl

Et hotel i Kleinarl er især i højsæsonen en del billigere end et hotel af tilsvarende standard i Wagrain.

Her er vores anbefalinger af to hoteller og ét pensionat i Kleinarl.

Pension Anja

Emmiweg 2
5603 Kleinarl

Kleinarl Hotel Pension Anja

Pension Anja er en lille hyggelig morgenmadspension, tæt på pisten og cirka 200 meter fra “Champion Shuttle”-gondolliften. Når der er sne nok, er det muligt at stå på ski ned til hotellet. Værelserne er komfortabelt indrettede, og der er plads til to personer med mulighed for ekstra opredninger. Der er et mindre wellness-område i kælderen med sauna og spa. Det er muligt at parkere gratis uden for bygningen (med forbehold for ledige pladser). Dette hotel i Kleinarl er et godt valg til den lille familie eller små grupper, der gerne vil bo godt og billigt tæt ved pisterne i Ski Amadé-området.

Læs mere om Pension Anja på Hotels.com.

Robinson Club Amadé

Dorf 16
5603 Kleinarl

Kleinarl Hotel Robinson Club Amade

Robinson Club Amadé er det største og mest luksuriøse hotel i Kleinarl. Hotels.com skriver, at hotellet ligger direkte ved pisten. Det er ikke helt korrekt, da der er cirka 300 meter fra hotellet til skiliften. Det ændrer dog ikke på, at Robinson Club Amadé er et virkelig lækkert hotel med mange faciliteter. Der er eksempelvis både indendørs og udendørs swimmingpool på hotellet. Værelserne har plads til mellem én og fire personer. Halvpension kan spises i en af hotellets to restauranter. Der kan parkeres ved hotellet.

Læs mere om Robinson Club Amadé på Hotels.com.

Familienhotel Botenwirt

Dorf 4
5603 Kleinarl

Kleinarl Hotel Botenwirt

Familienhotel Botenwirt lever op til sit navn og er et meget børnevenligt hotel med en ideel placering tæt på børnebakkerne i Kleinarl. Hotellets dobbeltværelser og studiolejligheder har maksimalt fire sengepladser. Dette hotel i Kleinarl er et perfekt valg til børnefamilier, der gerne vil have fuldstændig styr på skiferiebudgettet. Under opholdet på Hotel Botenwirt er al morgen- og aftensmad og drikke (med få undtagelser) inkluderet i prisen. Maden serveres i hotellets egen restaurant. Der er sauna (men ikke spabad eller pool) i kælderen. Skibussen til Wagrain stopper lige uden for hotellet, og der er cirka én kilometer til nærmeste supermarked.

Læs mere om Familienhotel Botenwirt på Hotels.com.

Menu