Bad Gastein Lejligheder

Forside » Østrig » Bad Gastein » Lejligheder

Om Bad Gastein | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Der ligger mange gode lejligheder i Bad Gastein, men lejligheder med ski-in/ski-out er en sjældenhed. Næsten uanset hvilken lejlighed du vælger, er der mindst 200-300 meter til Stubnerkogelbahn-gondolen, som kan løfte dig op i skiområdet omkring Bad Gastein og Bad Hofgastein.

Vi har besøgt Gasteinerdalen og her får du vores anbefalinger af gode lejligheder i Bad Gastein, Bad Hofgastein og Dorfgastein.

Bergparadies (Dorfgastein)

Bergbahnstraße 25
5632 Dorfgastein

Bad Gastein Lejlighed Bergparadies Dorfgastein

Bergparadies er et helt nyt 4-stjernet lejlighedskompleks, som ligger i rolige og børnevenlige Dorfgastein. Denne lejlighed i Dorfgastein er et oplagt valg til familier eller venner, der ønsker at stå på ski og slappe af i komfortable omgivelser. Dorfgastein har væsentlig færre barer og afterskisteder end Bad Gastein, men til gengæld er Dorfgasteins skiområde bedre for børn og nybegyndere. Bergparadies-lejlighederne ligger lige ved børneområdet i Dorfgastein og tæt ved Dorfgasteins centrale gondollift. Lejlighederne har 1, 2 eller 3 værelser – og op til 10 sovepladser. Disse lejligheder kan bookes online via Hotels.com.

Læs mere om Bergparadies på Hotels.com.

Haus Wasmer (Bad Hofgastein)

Dr. Zimmermannstraße 10
5630 Bad Hofgastein

Bad Gastein Lejlighed Haus Wasmer

Haus Wasmer ligger ikke i Bad Gastein, men i Bad Hofgastein. Disse store og luksuriøse lejligheder har plads til højest 11 personer. Lejlighederne ligger tæt på centrum af Bad Hofgastein og cirka 500 meter fra Schlossalmbahn. Du kan køre med den gratis skibus til liften eller et af de andre skiområder i Gasteinerdalen. Bad Hofgastein og Haus Wasmer er velegnet til en stor familie eller en gruppe af skiglade danskere, der vil bo godt og centralt i forhold til skiløb i Sportgastein, Bad Gastein, Bad Hofgastein og Dorfgastein. Ophold i Haus Wasmer kan i denne sæson bookes via Booking.com.

Læs mere om Haus Wasmer på Booking.com.

Haus Lothringen (Bad Gastein)

K. H. Waggerl-Straße 7c
5640 Bad Gastein

Bad Gastein Lejlighed Haus Lothringen

Lejlighederne i Haus Lothringen ligger tæt på bymidten i Bad Gastein. Som gæst i Haus Lothringen har du nem adgang til Bad Gasteins mange gode restauranter og afterskisteder. Fra denne lejlighed er der næsten én kilometer op til Stubnerkogelbahns dalstation, som er jeres eneste indgang til skiområdet omkring Bad Gastein og Bad Hofgastein. Overvej at tage den gratis skibus fra lejligheden til skiområdet. Ski og skistøvler kan opbevares i et skidepot under Stubnerkogelbahn.

Læs mere om Haus Lothringen på Booking.com.

Landhaus St. Georg (Bad Gastein)

Gasteiner Bundesstraße 9
5640 Bad Gastein

Bad Gastein Lejlighed Landhaus St Georg

Hvis du er på jagt efter en billig lejlighed i Bad Gastein, er Landhaus St. Georg et godt valg. Lejligheden ligger i udkanten af Bad Gastein. Byens afterskisteder og restauranter ligger inden for gåafstand, men du er afhængig af den gratis skibus, når du skal på ski. Lejlighederne i Landhaus St. Georg har forskellige størrelser og plads til mellem 2 og 8 personer. Ophold i disse lejligheder er uden pension, så morgenmad, frokost og aftensmad må du købe ude i byen.

Læs mere om Landhaus St. Georg på Hotels.com.

Mondi-Holiday Bellevue (Bad Gastein)

K. H. Waggerl-Straße 9
5640 Bad Gastein

Bad Gastein Lejlighed Mondi-Holiday Bellevue

Mondi-Holiday Bellevue er et kæmpestort og virkelig lækkert lejlighedskompleks i centrum af Bad Gastein. Her er der 4-stjernet luksus i lejlighederne, som er på mellem 23 og 80 kvadratmeter. Den mindste lejlighed har plads til 2 personer, og den største lejlighed i Mondi-Holiday Bellevue har 6 sovepladser. Lejlighedshotellet har egen restaurant og et stort udvalg af faciliteter, eksempelvis pool, spabad og dampbad. Der er cirka 800 meter fra disse lejligheder op til Stubnerkogelbahn. Du kan med fordel tage den gratis skibus og opbevare dit skiudstyr i skidepotet under Stubnerkogel-liften.

Læs mere om Mondi-Holiday Bellevue på  Hotels.com.

Schillerhof (Bad Gastein)

Kötschachtaler Str. 5
5640 Bad Gastein

Bad Gastein Lejlighed Apartmenthotel Schillerhof

Lejlighedshotellet Schillerhof ligger på en bjergskråning i den østlige del af Bad Gastein. Fra hotellet er der en bjergtagende udsigt over Bad Gastein og Bad Hofgastein. Graukogel-områdets pister slutter i hotellets baghave, og Schillerhof er dermed et af de få lejlighedskomplekser i Bad Gastein, som kan tilbyde ski-in/ski-out. Det tager cirka 10 minutter at gå ned til centrum af Bad Gastein, og disse lejligheder er derfor bedst til kør-selv gæster. I kan spise morgen- og aftensmad i Schillerhofs egen restaurant eller købe ind i supermarkedet nede ved togstationen, cirka 1 kilometer væk.

Læs mere om Schillerhof på Booking.com.

Wetzlgut (Bad Gastein)

Stubnerkogelstraße 9
5640 Bad Gastein

Bad Gastein Lejlighed Chalet Wetzlgut

Chalet Wetzlgut ligger på den “rigtige” side af jernbanen, lige ved siden af Stubnerkogel-gondolens dalstation. Uanset om du vælger lejlighed eller hotelværelse på Chalet Wetzlgut, har du direkte adgang til skiområdet i Bad Gastein og Bad Hofgastein. Om morgen skal du blot spadsere 50 meter hen til gondolen. Om eftermiddagen kan du stå på ski næsten ned til skikælderen, alt efter sneforhold er der 50-150 meter fra piste til skikælder. Lejlighederne i Wetzlgut ligger i et roligt område, 300-400 meter fra de mange restauranter og barer i centrum af Bad Gastein. Lejlighederne er hyggelige, og sengene er virkelig gode. Fra lejlighedskomplekset er der en direkte overdækket gangbro til det store Felsentherme-kurbad på den modsatte side af jernbanen. Vi boede på Chalet Wetztgut under vores besøg i Bad Gastein og tør derfor trygt anbefale dig disse lejligheder. Indkvartering her er ikke billigt, men det er godt.

Læs mere om Wetzlgut på Booking.com.

Menu