Bad Gastein Hoteller

Forside » Østrig » Bad Gastein » Hoteller

Om Bad Gastein | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Vi har besøgt Bad Gastein og kigget nærmere på en række af de mest populære hoteller i Bad Gastein. Her får du vores anbefalinger af syv gode hoteller i Bad Gastein. Alle disse Bad Gastein hoteller kan bookes direkte hos danske skirejsebureauer eller online via Hotels.com.

Euro Youth Hotel & Krone

Bahnhofplatz 8
5640 Bad Gastein

Bad Gastein Hotel Euro Youth Krone

Det store 3-stjernede Euro Youth Hotel har en perfekt placering i Bad Gastein. Hotellet er et af de få hoteller i Bad Gastein, som ligger tæt på den store Stubnerkogel-gondol. Fra hotellet er der cirka 200 meter via gangbro og rulletrapper til Stubnerkogelbahns dalstation. Det store “Eurospar”-supermarked ligger lige ved siden af hotellet. Der er cirka 300 meter ned til de populære afterskisteder i centrum. Morgenmad og aftensmad kan spises i hotellets egen restaurant. Swimmingpool kan du købe dig adgang til på det nærliggende Felsentherme kurbad. Dette hotel er velegnet til både unge og gamle. Her får du meget skiferie for pengene. Hotellet kan bookes direkte via Hotels.com eller som en del af en pakkerejse hos et dansk skirejsebureau.

Læs mere om Euro Youth Hotel på Hojmark.dk eller Hotels.com.

Hotel AlpenPost / Twei Grosse

K. H. Waggerl-Straße 4
5640 Bad Gastein

Bad Gastein Hotel AlpenPost

Hotel AlpenPost i centrum af Bad Gastein er et billigt 2-stjernet hotel. Hotellet er danskejet, og de fleste ansatte er danskere. Hotellet tilbyder værelser i forskellige størrelser eller billig indkvartering i køjeseng i sovesal. Værelserne deles om fælles toiletter og bad på gangen. Der er en lille kilometer til nærmeste skilift, så du bør overveje at tage den gratis skibus til og fra hotellet. Mod ekstrabetaling kan du opbevare ski og skistøvler oppe ved Stubnerkogel-liften og undgå at slæbe skiudstyret frem og tilbage mellem hotel og pister. Hotellet er bedst til unge mennesker, der gerne vil bo billigt under skiferien i Bad Gastein og i stedet bruge pengene på de nærliggende barer og diskoteker. Hotellet ligger i gåafstand fra det populære afterskisted Silverbullet.

Læs mere om Hotel AlpenPost på Hojmark.dk

Hostel Hindenburg (“Hotel Club TNT Alpin”)

Kaiser Franz Josef-Straße 36-38
5640 Bad Gastein

Bad Gastein Hotel Club TNT Alpin

Børnefamilier og andre, der er glade for nattero, bør holde sig langt væk fra Hostel Hindenburg (som før hed “Club TNT Alpin”). Ungdomshotellet er Bad Gasteins festhotel nummer 1. Hotellet ligger tæt på centrum af Bad Gastein og 500 meter fra Stubnerkogelbahn-gondolen. Vejen op til liften er dog stejl, så med mindre du har gode ben, bør du overveje at tage skibussen, som stopper tæt ved hotellet. Hotellet er godt slidt, men samtidig et af de billigste hoteller i Bad Gastein. Hvis en god og billig fest er mindst ligeså vigtig for dig som godt skiløb, er Hostel Hindenburg et godt valg. Ophold på dette hotel er normalt inklusiv halvpension. Morgenmad og aftensmad serveres i hotellets egen restaurant.

Læs mere om Hostel Hindenburg på Nortlander.dk.

Hotel Helenenburg

Kötschachtaler Str. 18
5640 Bad Gastein

Bad Gastein Hotel Helenenburg

Hotel Helenenburg er et af Bad Gasteins bedre hoteller. Hotellet ligger i den østlige del af Bad Gastein, tæt ved Graukogel-områdets lifter og pister. Der er cirka en kilometer ind til barer og restauranter i centrum af Bad Gastein. Hotellet er derfor bedst til jer, der prioriterer skiløb og god indkvartering højere end afterski og natteliv i centrum af Bad Gastein. Fra hotellet er der en fantastisk udsigt over Bad Gastein by og Gasteinerdalens bjerge. Stubnerkogelbahn og skiområdet mellem Bad Gastein og Bad Hofgastein kan nås med skibus fra hotellet. Hotellets lidt afsides placering gør, at du her får meget hotel og god halvpension for pengene. Ophold i dobbeltværelse på Hotel Helenenburg kan bookes hos Hotels.com eller som en del af en samlet skirejse.

Læs mere om Hotel Helenenburg på Hojmark.dk eller Hotels.com.

Hotel Lindenhof

Poserstraße 2
5640 Bad Gastein

Bad Gastein Hotel Lindenhof

Hotel Lindenhof er et lille og hyggeligt 3-stjernet hotel i Bad Gastein. Dette hotel ligger cirka 300 meter fra togstationen og gondolliften Stubnerkogelbahn. Hotellet ligger i et roligt område af Bad Gastein og er et godt hotel til jer, der gerne vil have nattero under jeres skiferie i Bad Gastein. Byens restauranter og barer ligger dog blot få minutters gang fra hotellet. Der ligger et stort supermarked lige ved siden af Hotel Lindenhof. Ophold på Hotel Lindenhof er inklusiv halvpension. Hotellet er et godt valg til par eller mindre grupper, der gerne vil bo godt til en fair pris.

Læs mere om Hotel Lindenhof på Slopetrotter.dk.

Hotel Norica Therme (Bad Hofgastein)

Kaiser-Franz-Platz 3
5630 Bad Hofgastein

Bad Gastein Hotel Norica Therme

Hotel Norica Therme ligger ikke i Bad Gastein, men i Bad Hofgastein. Hotel Norica Therme er et af Gasteinerdalens bedste og mest populære hoteller. Standarden på Hotel Norica Therme er virkelig høj. Hotellet ligger et stykke fra nærmeste skilift (der er cirka 800 meter til Schlossalmbahn-toget). Dette 4-stjernede hotel i Bad Hofgastein er et perfekt valg til jer, der ønsker at kombinere skiferie med wellness. Hotellet har en kæmpestor wellness-afdeling med forskellige swimmingpools, spabade og saunaer. Der serveres morgenmadsbuffet samt aftensmad på hotellets egen restaurant til de gæster, der har købt halvpension.

Læs mere om Hotel Norica Therme hos Dansk Bilferie.

Hotel Salzburger Hof

Grillparzerstraße 1
5640 Bad Gastein

Bad Gastein Hotel Salzburger Hof

Hotel Salzburger Hof er et af de gamle klassiske kurhoteller i centrum af Bad Gastein. Hotellet er løbende moderniseret og fremstår i dag som et af mest eksklusive hoteller i hele Gasteinerdalen. Hotellet har egen restaurant og et stort wellnessområde. Hotellet ligger tæt ved mange af de mest populære afterskisteder og barer i Bad Gasteins bymidte. Fra hotellet er der cirka 500 meter op til Stubnerkogelbahn og de nærmeste pister. I stedet for at benytte hotellets egen skikælder, kan I leje et skidepot under Stubnerkogelbahn. Så slipper I for at slæbe ski og skistøvler mellem hotel og skilift. Dette hotel er et godt valg til kræsne skiløbere, der gerne vil betale lidt ekstra for at bo godt og centralt under skiferien i Bad Gastein.

Læs mere om Hotel Salzburger Hof på Hotels.com.

Menu