Lejligheder og hytter i Kvitfjell

Forside » Norge » Kvitfjell » Lejligheder og hytter

Om Kvitfjell | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

De fleste skigæster i Kvitfjell sover i enten lejlighed eller hytte under skiferien i Kvitfjell. Standarden på indkvartering i Kvitfjell er høj, og priserne er rimelige. Her er mine anbefalinger af en håndfuld gode hytter og lejligheder i Kvitfjell. Alle indkvarteringsforslag har nem adgang til pisterne.

Bjørnnliskardet rækkehytter

Bjørnnliskardet
Kvitfjell Vest
2634 Fåvang

Kvitfjell Lejlighed Bjørnnliskardet

De moderne rækkehytter på billedet ovenfor ligger på Bjørnnliskardet på den solrige vestside midt i Kvitfjells skiområde. Alle hytterne i dette område ligger tæt på transportpisterne, som snor sig igennem hytteområdet. Der er et stykke vej til nærmeste supermarked, så disse hytter er bedst til kør-selv gæster med egen bil. Der findes hytter og lejligheder i størrelser fra cirka 50 kvm til cirka 200 kvm.

Læs mere om Bjørnnliskardet på DanskBilferie.dk.

Kvitfjell Alpinhytter

Kvitfjellvegen
Mellomstasjonen
2634 Fåvang

Kvitfjell Alpinhytter

Kvitfjell Alpinhytter ejes og drives af samme firma, som ejer Kvitfjell Hotel. Hytterne ligger centralt placeret lige neden for hotellet og har direkte adgang til pisterne. Hytterne er funktionelt indrettet og har fuldt udstyret køkken. Her får du mange sengepladser for pengene, men ingen luksus. Du kan tilkøbe og spise halvpension på hotellet. Kvitfjell Alpinhytter er IKKE velegnede for handicappede.

Læs mere om Kvitfjell Alpinhytter på Hotels.com eller DanskBilferie.dk.

Segelstadsetra lejligheder

Segelstadsetra
Kvitfjell Vest
2634 Fåvang

Kvitfjell Lejlighed Segelstadsetra

Lejlighederne i Segelstadsetra er moderne privatejede lejligheder, der bl.a. kan lejes hos Dansk Bilferie. Segelstadsetra ligger midt på den solrige vestside, hvorfra der er direkte adgang til pisterne. Billedet ovenfor er taget fra stoleliften, der svæver lige forbi lejlighederne. Lejlighederne har stort køkken og altan med flot udsigt mod vest. Der kan parkeres i garagen lige under lejlighederne. Disse Kvitfjell-lejligheder er bedst til familier og mindre grupper med egen bil. Supermarkeder og spisesteder ligger IKKE i gåafstand fra Segelstadsetra-lejlighederne.

Læs mere om Segelstadsetra-lejlighederne på DanskBilferie.dk.

STUDIO H lejligheder

Segelstadseterlia 11
Kvitfjell Vest
2634 Fåvang

Kvitfjell Lejlighed Studio H

Billigt, kompakt og lige ved pisten. Så præcist kan lejlighederne i Studio H beskrives. Studio H ligger lige ved pisterne, nær Skitorget på Kvitfjells vestside. Her får du 52 effektivt udnyttede kvadratmeter til en attraktiv pris. Der er naturligvis eget badeværelse og lille køkken i alle lejligheder, som har plads til 6-7 overnattende gæster, hvis I klemmer jer sammen. I parkeringskælderen er der en parkeringsplads til hver lejlighed. Eventuel bil nummer 2 kan parkeres på den store parkeringsplads lige uden for lejlighederne.

Læs mere om lejligheder i Studio H på Skiferie.dk, DanskBilferie.dk eller NorskRejsebureau.dk.

Varden Fjellandsby Hytter

Varden
2634 Fåvang
GPS: 61.438914, 10.091667

Kvitfjell Hytte Varden Fjellandsby

Luksushytterne i Varden Fjellandsby er et godt valg for kræsne familier eller mindre grupper af skiløbere, der gerne vil bo roligt i lækre omgivelser. De nybyggede hytter ligger i det nye børnevenlige område “Varden”, hvor der er færrest mennesker på pisterne og de korteste køer ved lifterne. Alle hytterne ligger højest et langt sneboldkast fra nærmeste præparerede piste. Hytterne er populære, så book hytten i god tid før skiferien.

Læs mere om hytter i Varden Fjellandsby på DanskBilferie.dk, JeresSkirejse.dk eller NorskRejsebureau.dk.

Menu