Billige skirejser i januar

Sneguderne er i gavehumør, og sneforholdene er fantastiske både syd og nord for os.

Hvis du ikke allerede har booket årets skiferie, er her syv forslag til billige skirejser i januar.

Alle de angivne priser er inklusiv liftkort.

Billigt januarskiløb i Østrig

billige skirejser til ischgl i januar

Uge 4 fra 6.698,- pr. person (v. 2 personer).

Fly direkte fra København til Østrig og tag en uge på ski i Ischgl. Her bor man i lejlighederne Bella Vista, hvor halvpension er inkluderet. Indkvarteringen ligger tæt på både byen og pisterne, og liftkort er naturligvis en del af pakken. Opholdet kan bookes gennem Skilink.dk.

Læs også: De 10 mest populære skiområder i Østrig

På budgetvenlig skiferie i Norge

Billig skiferie i Trysil i januar

Syv dage i uge 4 for 1.506,- pr. person (v. 6 personer)

Book indkvartering til skiferien gennem Fjällferie og bo i en lejlighed på 70 kvm med plads til 8 personer beliggende ved Trysil Turistsenter. Her får man ægte norsk hygge og kun 100 meter til pisten. 

Læs også: Billig og børnevenlig skiferie i Skeikampen

Budgetvenlig skiferie til Sverige i januar

Skirejser til Frankrig på økonomiklasse

Billige skirejser til Val Thorens i januar

Uge 4 for 6.992,- pr. person (v. 2 personer)

Med egen transport, 7 overnatninger i Val Thorens centralt i byen og 6 dages skiløb i verdens måske bedste skiområde. Find mulighederne her.

BiLLIGE SKIREJSER TIL TIGNES i JANUAR

Kør selv på skiferie med Skilink og bo på det populære Hotel L’Arbina, som i mange år har været populært blandt danske skigæster. Hotellet ligger lige på pisten, morgenmad er inkluderet og halvpension kan tilkøbes. 

Billige skirejser til Val d’Isère i januar

Uge 4 for 6.720,- pr. person (v. 4 personer)

Flyv fra Billund til Val d’Isère med ankomst lørdag den 22. januar, seks dages liftkort og syv nætter på i lejlighed i Les Jardin de Val – Les Verdets. Børnevenlige lejligheder med kort afstand til både centrum og lift. Det er franske lejligheder og ikke just luksuriøst, men billigt og med godkendt placering i et af verdens største og mest moderne skiområder. Find rejsen hos Danski.dk.

Læs også: Fra lufthavn til skilift på højest 90 minutter

Billige skirejser til Les arcs i januar

Uge 5 for 6.043,- pr. person (v. 2 personer)

En skitur lige på falderebet af januar? Kør til charmerende Les Arcs I Frankrig og bo på det store Hotel Aiguille Rouge som ligger i Arc 2000. Her bor i med kun 25 meter til både pisten og liften, og med en skøn udsigt. Hotellet er velegnet både til par og familier, og opholdet er inklusiv halvpension. Rejsen er ligeledes inklusiv liftkort og kan bookes hos Skilink.dk.

De billigste skiferier til Italien i januar

Billige skirejser til Livigno i Januar

Uge 4 for 5.795,- pr. person (v. 3 personer)

Inklusiv syv overnatninger og liftkort. Ankomst lørdag den 22. januar og afgang 7 dage senere. Indkvartering på Hotel Teola i dobbeltværelse med halvpension. Fly fra Kastrup. Kan bookes via Slopestar.dk.

PS. Hvis man vil køre selv til Livigno er det også muligt, men det er lidt tricky. Læs eventuelt denne kørselsvejledning først.

Billige skirejser til sauze d’oulx i januar

Uge 4 for 2.908,- pr. person (v. 4 personer)

Kør til hyggelige Sauze d’Oulx i Italien og bo i Delmonte lejlighederne, som er alt på både indkøb, restauranter og kun 450 meter fra Clotes-liften. Rejsen er inklusiv liftkort og kan bookes gennem Skilink.dk

Læs også: Italiens måske bedste skisportssted

Billige skirejser til sestriere i januar

Uge 4 for 5.979,- pr. person (v. 2 personer)

Flyv til smukke Sestriere i Italien og bo i et dobbeltværelse på Hotel Biancaneve, som ligger centralt i forhold til både pist, lift og centrum. Med i prisen er både fly, transfer, og halvpension på hotellet. Rejsen er også inklusiv liftkort og kan bookes gennem Skilink.dk

Billige skirejser til Canazei i januar

Uge 5 for 7.305,- pr. person (v. 2 personer)

Strækker vi januar lidt, så kan uge 5 godt lige snige sig med. Flyv til det store og populære skiområde Canazei i Italien og bo i lejlighederne Cesa Manzini tæt på pisterne, så du efter en dag på ski hurtigt kommer hjem. Lejlighederne ligger også kun 100 meter fra byens centrum og alt, hvad man måtte behøve. Rejsen kan bookes her og er inklusiv fly fra Kastrup, transfer og liftkort. 

Vil du læse mere? Tjek vores guide til skiferie med bus.

Menu