Zell am Ziller

Forside » Østrig » Zell am Ziller

Skiferie i Zell am Ziller
Om Zell am Ziller| Pistekort | Vejr og webcams

Pister: 166 stk| Højde: 550 – 3286 m.o.h.

Begyndere: | Øvede: | Eksperter: | Off-piste: | Snesikkerhed: | Charme: | Afterski:

Find din skirejse til Zell am Ziller hos: Nortlander

Tag på skiferie i Zell am Ziller

Hvis du vil have fart over feltet, en god udfordring eller dyrke en masse sport og have det sjovt med vennerne, skal du tage på skiferie i Zell am Ziller. På bjergene omkring byen er der kilometervis af pister, der særligt vil glæde dig, der har godt styr på ski eller snowboard.
I selve byen kan du enten sætte farten ned eller slutte dagen af med et brag af en fest!

Blive klogere på skiferie i Zell am Ziller lige her, hvor vi dykker ned i de mange muligheder i byen.

Stå på ski i Zell am Ziller, og få en udfordring

Zell am Ziller er ikke kendt som et børneområde, men det er fantastisk for dig, der gerne vil have masser af fart og ikke bekymre dig for meget om nybegyndere på pisten. På din skirejse i Zell am Ziller kan du køre på 166 forskellige pister, hvoraf 10 er sorte og 114 er røde.

Du kan give den gas og prøve mange forskellige ruter, men vil du sætte farten lidt ned, kan du tage ud på én af de 42 blå pister. Der er ingen grønne ruter, men så længe du er fortrolig med dine ski eller snowboard, kan du sagtens tage en afslappende tur på én af de blå, når du er på skiferie i Zell am Ziller.

Det er nemlig muligt at køre mellem træerne på både blå og røde ruter, så du kan øve forskellige teknikker uden at tage nogen risiko med offpist. Ski i Zell am Ziller er utrolig sikkert – så sikkert, at området endda er prisbelønnet for det og de velholdte lifte!

Tag på skiferie i Zell am Ziller, og kør på mere end 500 kilometer pister. Tag en pause på én af de skønne restauranter, eller slå dig ned under træerne i den fri natur – og nyd din ferie.

Derfor skal du tage på skirejse i Zell am Ziller

På skiferie i Zell am Ziller kan du køre i dit eget tempo, uanset hvilken piste eller aktivitet du vælger. Selve byen er ikke særlig stor, men tager imod turister og skiglade gæster med åbne arme året rundt. Det betyder blandt andet, at der er rig mulighed for at tage til afterski på én af de mange barer, feste løs til de forskellige arrangementer eller tage en tur for dig selv ud i den skønne natur.

På din skiferie i Zell am Ziller får du rig mulighed for at smage på det østrigske køkken, for intet skisportssted er komplet uden massevis af restauranter. Skal der slappes af på en anden måde, kan du også finde plads på ét af de mange spahoteller enten med værelse eller endagspas.

Slap af, og tag tingene, som du vil. Fyr den af på pisten, eller tag den helt med ro nede i dalen. I Zell am Ziller er du langt væk fra hverdagens stress og jag, så du kan trække vejret og få mest muligt ud af ferien.

Godt at vide om skiferie i Zell am Ziller

Som sagt er Zell am Ziller ikke ideelt for småbørnsfamilier, men voksne uden børn vil opleve en enorm fred i området. Slap af på din måde, og nyd de smukke bjerge, der kan udfordre dig, hvis du ønsker det.

Zell am Ziller er en meget lille by med kun omkring tusinde faste indbyggere, men med liv og masser af muligheder i turistsæsonerne. Den østrigske bjergby emmer af charme og hyggelige bygninger, og er pisterne en dag ikke helt så fristende, eller har du bare brug for en pause, kan en gåtur i dalen være mindst lige så givende.

Det lille lokalsamfund tager imod rigtig mange skigæster, og derfor skal du ikke være bekymret for en sprogbarriere. Det er altid en god idé at støve det tyske af, når man rejser til Østrig, men på restauranterne og hotellerne kan du komme langt med engelsk.

Find din skirejse til Zell am Ziller hos: Nortlander

Menu