Katschberg

Forside » Østrig » Katschberg


Om Katschberg| Pistekort | Vejr og webcams

Pister: 70 stk| Højde: 1640 – 2220 m.o.h.

Begyndere: | Øvede: | Eksperter: | Off-piste: | Snesikkerhed: | Charme: | Afterski:

Find de bedste hoteller i Katschberg her: Booking.com

Skiferie i Katschberg

Katschberg er en by placeret godt mellem Slazburger Land og Kärnten i Østrig. Det er en fremragende destination til dig, der trives bedst på de røde pister, men som ikke er så glad for de helt store skiområder. Med en høj snesikkerhed sæsonen igennem, finder du rammerne for en ideel skiferie.

Tag på skiferie i Katschberg, uanset om du rejser alene, med partner, venner eller din familie.

Muligheder for ski i Katschberg

Katschberg ligger i skønne omgivelser, men er ét af Østrigs mindre skisportsområder. Med 70 pister er der stadig rig mulighed for at køre bjergene tynde, og når pisterne lukker, kan du tage ned i byen og nyde faciliteterne der.

En skiferie i Katschberg er særlig velegnet til dig, der har lidt mere erfaring i fødderne. Ud af de 70 pister er 50 af dem nemlig røde, så du kan udfordre dig selv og ikke falder i søvn i sneen. Hvis farten skal lidt ned, kan du også hoppe over på én af de 10 blå, hvor du kan køre og nyde udsigten.
Vil du derimod sætte sværhedsgraden op, kan du prøve kræfter med de 10 sorte pister!

På din skiferie i Katschberg kan du også prøve at komme ud efter mørkets frembrud, for der er mulighed for at køre på oplyste pister.

Det er et overskueligt skiområde fordelt på 2 bjerge, som er forbundet med de blå pister. Så kan du altså nemt køre mellem dem uden at tage skiene af. Skiområdet starter ved 1.640 meters højde og går op til over 2 kilometer, så der er stor snegaranti – især i højsæsonen!
Området har også snekanoner til rådighed, hvis vejret skulle skuffe.

Dét kan du opleve i Katschberg

Katschberg er et mere avanceret skiområde, men det betyder ikke, det ikke er familievenligt. Mens forældre og voksne suser rundt oppe på bjerget, kan børnene få en god oplevelse og lære om skiene i Katschi’s Kids Club.

Normalt arrangeres børneklubber af rejsebureauer, men på din skiferie i Katschberg kan børnene komme ud og lære at stå på ski i trygge rammer med områdets maskotter til hjælp. Der er også plads til øvelse i egnens lille funpark, hvor de helt små kan blive trygge i sneen.

Hvis du vil prøve noget andet end ski, kan du komme ud på en romantisk hestevognstur på bjerget Taschaneck. Det varierer naturligvis alt efter sneforhold, men ellers er der mulighed for at leje kælke eller snesko.
I selve byen er der også masser af butikker og restauranter, så du kan spise godt hver aften og finde noget for enhver smag.

Hvis du virkelig vil give den gas, skal du prøve pisten A1. A1 er opkaldt efter Østrigs motorvej, og pisten er bred og giver rig mulighed for at køre så hurtigt, du kan. På den 6 kilometer lange nedfart vil du opleve et fald på 1.100 højdemeter, så det næsten føles som at flyve!

Derfor skal du tage på skirejse i Katschberg

En skiferie i Katschberg er velegnet til dig, der rejser med andre voksne. Du kan sagtens tage børn med til området, men da der ikke er nogen grønne pister og meget få blå, er det ikke velegnet til nybegyndere. Børnene bør altså enten være helt små, så de får sjov og læring nok fra børneområdet, eller lidt ældre og klar på at komme op på de røde pister.

Du får et overskueligt skisportsområde, når du tager på skiferie i Katschberg. Det kan være nemmere og mindre overvældende end de helt store skisportssteder, og det bliver lettere at orientere sig på pisterne efter kun få dage.
Så er du garvet skiløber, men kan du også lide at sætte farten lidt ned, er Katschberg en ideel destination til dig.

Find de bedste hoteller i Katschberg her: Booking.com

Menu