Pristjek: Sammenligning af priser på billeje til skiferie

Sammenlign priser på billeje på RentalCars.com | AutoEurope.dk

Sammenligning af priser på billeje i Flensborg

Billeje i Flensborg er altid en billigere løsning end billeje i Danmark. I nogle tilfælde er det endda billigere at køre til Flensborg og skifte til en lejebil, frem for at køre i egen bil hele vejen til Østrig, Italien eller Frankrig. Værditab, slid på dæk og indirekte udgifter til reparationer og forsikring af egen bil kan samlet overstige udgiften til billeje i Flensborg.

Priseksempler – Leje af bil i Flensborg

Her er eksempler på pris for leje af en komfortabel lejebil i Flensborg i henholdsvis 4 dage hen over en weekend i januar og 9 dage i skolernes vinterferie. Billejeprisen er med fri kilometer og for chauffør over 35 år.

Leje af Volkswagen Passat (stationcar), 4 dage: 1.928 DKK (AVIS)
Leje af Volkswagen Passat (stationcar), 9 dage: 2.402 DKK (Buchbinder)

Sammenlign priser på billeje i Flensborg på denne side på RentalCars.com.

Sammenligning af priser på billeje i München lufthavn (MUC)

Billeje i München er perfekt for dig, der flyver til München, og derefter ønsker at køre de sidste kilometer til skisportsstedet i Alperne. Alle større biludlejningsselskaber har afdelinger i Münchens internationale lufthavn, og det er nemt at finde præcis den lejebil, som du ønsker.

Priseksempler – Leje af bil i München

Vi har sammenlignet priser på billeje i München lufthavn for henholdsvis 4 dages billeje i januar og 9 dages billeje i uge 7. Du kan se de aktuelt laveste billejepriser med fri kilometer nedenfor.

Leje af Ford Focus (stationcar), 4 dage: 1.007 DKK (Global Rent a Car)
Leje af Skoda Octavia (stationcar), 9 dage: 2.168 DKK (RentalCars.com)

Sammenlign priser på billeje i München på denne side på RentalCars.com.

Sammenligning af priser på billeje i Salzburg lufthavn (SZG)

Mange af de mest populære østrigske skiområder ligger tæt på Salzburg lufthavn. Leje af bil i Salzburg er derfor en oplagt løsning, hvis du gerne vil flyve på skiferie til f.eks. Wagrain, Bad Gastein eller Schladming. Salzburg lufthavn er en lille lufthavn, og udvalget af biludlejningsselskaber og lejebiler er væsentlig mindre end i eksempelvis lufthavnen i München.

Priseksempler – Leje af bil i Salzburg

Her er to eksempler på priser for leje af bil i Salzburg lufthavn (SZG). Begge biler er med fri kilometer og basisforsikring. Billeje i Østrig er en smule dyrere end i Tyskland, men billeje i Salzburg vil alligevel ofte være billigere end taxa/shuttlebus fra Salzburg til skiområdet og retur.

Leje af Opel Astra (stationcar), 4 dage: 1.855 DKK (Hertz)
Leje af Opel Astra (stationcar), 9 dage:
2.584 DKK (RentalCars.com)

Sammenlign priser på billeje i Salzburg lufthavn (SZG) på denne side på RentalCars.com.

Læs også: Direkte fly til Salzburg

Sammenligning af priser på billeje i Innsbruck lufthavn (INN)

Hvis du skal på skiferie i f.eks. Sölden eller St. Anton, er fly til Innsbruck og lejebil derfra ofte den både hurtigste og billigste løsning. Innsbruck lufthavn er en lille lufthavn, som har højsæsonen om vinteren, da der er mange skiløbere, der vælger at flyve hertil. Det er en fordel at booke billeje i Innsbruck i god tid, hvis du vil være sikker på at få den ønskede lejebil til den lavest mulige pris.

Priseksempler – Leje af bil i Innsbruck

Billeje i Innsbruck lufthavn koster omtrent det samme som billeje i Salzburg lufthavn. Med udgangspunkt i lejeperioder på henholdsvis 4 og 9 dage, har vi fundet de laveste billejepriser i Salzburg lufthavn. Priserne er baseret på billeje inklusiv fri kilometer og én chauffør over 35 år.

Leje af Skoda Octavia (stationcar), 4 dage: 1.991 DKK (Global Rent a Car)
Leje af Opel Astra (stationcar), 9 dage: 2.511 DKK (Global Rent a Car)

Sammenlign priser på billeje i Innsbruck lufthavn (INN) på denne side på RentalCars.com.

Sammenligning af priser på billeje i Genève lufthavn (GVA)

Der er mange direkte fly fra danske lufthavne til Genèves internationale lufthavn. En billig flybillet til Genève og leje af bil i lufthavnen er derfor et godt valg for dig, der gerne vil på skiferie i eksempelvis franske Val Thorens, men ikke orker den lange køretur hele vejen fra Danmark. Alle de store biludlejningsfirmaer er repræsenteret i Genève lufthavn.

Priseksempler – Leje af bil i Genève

Vi har foretaget en sammenligning af priser på billeje med afhentning/aflevering af lejebilen i Genève lufthavn. Priserne på leje af bil er baseret på lejeperioder på henholdsvis 4 dage i januar og 9 dage i uge 7, med ubegrænset antal kilometer.

Leje af Skoda Octavia (stationcar, 4-hjulstræk), 4 dage: 1.586 DKK (Unirent)
Leje af Skoda Octavia (stationcar, 4-hjulstræk), 9 dage:
2.230 DKK (Unirent)

Sammenlign priser på billeje i Genève lufthavn (GVA) på denne side på RentalCars.com.

Sammenligning af priser på billeje i Milano lufthavn (MXP)

En flyvetur til Malpensa lufthavn nær Milano og en lejebil er en god kombination for skiløbere, der gerne vil hurtigt frem til det populære italienske skisportssted Cervinia. Det er nemt og billigt at leje bil i Malpensa lufthavn, og i en lejebil tager det kun godt og vel 2 timer at køre fra lufthavnen op til sneen.

Priseksempler – Leje af bil i Milano

Det er meget billigt at leje bil i Italien, og det afspejler sig også i vores sammenligning af priser på billeje i Malpensa-lufthavnen i Milano. Med hjælp fra RentalCars.com har vi fundet de billigste lejebiler (stationcars) med fri kilometer fra Milanos lufthavn.

Leje af Volkswagen Golf (stationcar), 4 dage: 732 DKK (Centauro)
Leje af Opel Astra (stationcar), 9 dage: 1.432 DKK (B-Rent)

Sammenlign priser på billeje i Milano lufthavn (MXP) på denne side på RentalCars.com.

Sammenligning af priser på billeje i Torino lufthavn (TRN)

De populære italienske skisportssteder Sauze d’Oulx, Sestriere og Montgenèvre ligger alle cirka halvanden times kørsel fra Torino lufthavn (TRN). En flyvetur til Torino, og leje af bil i Torino lufthavn er derfor en både hurtig og billig genvej til godt skiløb i den vestlige del af Italien.

Priseksempler – Leje af bil i Torino

De lave priser på billeje i Italien, finder du også, når du sammenligner priser på billeje til skiferie via lufthavnen i Torino. I vores pristjek har vi taget udgangspunkt i leje af en stationcar i enten 4 eller 9 dage i henholdsvis en weekend i januar og i skolernes vinterferie i uge 7.

Leje af Ford Focus (stationcar), 4 dage: 694 DKK (Maggiore)
Leje af Volkswagen Passat (stationcar), 9 dage:
1.946 DKK (Europcar)

Sammenlign priser på billeje i Torino lufthavn (TRN) på denne side på RentalCars.com.

Sammenligning af priser på billeje i Bolzano lufthavn (BZO)

Det er nemmere at finde billig billeje i Bolzano end billige flybilletter til Bolzano lufthavn. Bolzano lufthavn er dog et perfekt stop på vejen for dig, der gerne vil flyve, og på skiferie i enten Canazei eller Val Gardena. Fra Bolzano lufthavn er der kun en lille times kørsel op til sneen.

Priseksempler – Leje af bil i Bolzano

I vores sammenligning af priser på billeje i Bolzano lufthavn slår det desværre igennem, at udvalget af biludlejningsfirmaer og lejebiler i Bolzano lufthavn er lille. Du bør derfor booke i god tid, hvis du ønsker garanti for en billig lejebil, når du lander i Bolzano lufthavn. Her to eksempler på priser for billeje i 4 eller 9 dage i henholdsvis januar og februar.

Leje af Peugeot 308 (stationcar), 4 dage: 1.353 DKK (Keddy By Europcar)
Leje af Peugeot 308 (stationcar), 9 dage: 1.921 DKK (Keddy By Europcar)

Sammenlign priser på billeje i Bolzano lufthavn (BZO) på denne side på RentalCars.com.

Sammenligning af priser på billeje i Grenoble lufthavn (GNB)

Det kan være svært at finde direkte fly til Grenoble lufthavn, men til gengæld ligger lufthavnen tæt på mange af de største og mest populære fransk skisportssteder. Grenoble lufthavn (GNB) er en lille lufthavn med begrænsede faciliteter og kun få biludlejningsselskaber.

Priseksempler – Leje af bil i Grenoble

Her er resultatet af vores pristjek af lejebiler i Grenoble (GNB) lufthavn. Da vi lavede vores sammenligning af priser på billeje, var der ingen stationcars til rådighed. Vores eksempler på priser på billeje i Grenobles lufthavn er derfor baseret på leje af en “medium”-bil, som typisk har plads til 3 personer plus skiferiebagage.

Leje af Ford Focus (hatchback), 4 dage: 1.442 DKK (Thrifty)
Leje af Ford Focus (hatchback), 9 dage: 2.193 DKK (Thrifty)

Sammenlign priser på billeje i Grenoble lufthavn (GNB) på denne side på RentalCars.com.

Sammenligning af priser på billeje i Chambéry lufthavn (CMF)

Et fly til Chambéry lufthavn og en lejebil fra lufthavnen til skiområdet er den hurtigste vej til mange af de store franske skisportssteder som eksempelvis Val Thorens og Val d’Isère. I øjeblikket er det kun muligt at booke direkte flytransport fra danske lufthavne til Chambéry som “flight-only”-rejser hos de danske skirejsebureauer, der flyver charterfly fra Danmark til Chambéry i vintersæsonen.

Priseksempler – Leje af bil i Chambéry

Her er de laveste priser på billeje i Chambéry lufthavn i henholdsvis en forlænget weekend (4 dage) i januar og 9 dage i skolernes vinterferie i uge 7.

Leje af Opel Astra (stationcar), 4 dage: 1.696 DKK (Enterprise)
Leje af Opel Astra (stationcar), 9 dage:
2.498 DKK (Enterprise)

Sammenlign priser på billeje i Chambéry lufthavn (CMF) på denne side på RentalCars.com.

Menu