Julegaver – Pris: 0-500 kroner

Her er først ni forslag til julegaver, der alle koster under 500 kroner.


Accezzi bærehåndtag til ski

Accezzi skihåndtag

Disse bærehåndtag er en god og billig julegave til både forældre, børn og fulde gymnasieelever, der skal transportere et par ellers uhåndterlige ski rundt på sne- og isglatte veje. Bærehåndtagene lukkes hurtigt om skiene med velcro, og gemmes nemt i jakkelommen, når de ikke er i brug.

Set til 59 DKK | Se aktuel pris hos Skiwear4u.dk


Airhole halsedisser og ansigtsmasker

Airhole

Airholes halsedisser og ansigtsmasker bliver sandsynligvis et julegavehit i år. På kolde og vindblæste dage holder Airhole dig og dit ansigt varmt med stil. Halsedisserne og ansigtsmaskerne fra Airhole findes i et utal af farver og former.

Set til 229 DKK | Se priser og udvalg hos Skiwear4u.dk


4F/Outhorn skiundertøj

4F Outhorn skiundertøj

Skitøjet fra 4F/Outhorn er bedre end prisen antyder. Kvaliteten er ikke ligeså høj som hos eksempelvis Mons Royale eller Helly Hansen, men prisen er også markant lavere. For blot 249 kroner får du to skiundertrøjer og to par skiunderbukser i en godkendt kvalitet. Du har nu ikke længere en god undskyldning for at stinke af sur gnu på din skiferie. Skiundertøjet fås til både herrer, damer og børn.

Set til 249 DKK (for 2 sæt!) | Se aktuel pris hos Skiwear4.dk


Deluni skistrømper

Deluni skistrømper

Ønsk dig tre par nye skistrømper. Både dine fødder og dine skirejsefæller vil takke dig, når du hver morgen tager et par nye og velduftende skistrømper på. Jeg er selv størst fan af  SK2-skistrømperne fra Falke, men Delunis skistrømper har næsten samme høje kvalitet og koster kun det halve.

Set til 278 DKK (for 3 par) | Se aktuel pris hos Skiwear4.dk


Anker PowerCore+ 10.000 mAh powerbank

Anker PowerCore

Med en powerbank i din skijakkes lomme, løber din smartphone ikke tør for strøm midt i en selfie på bjergets top, eller når afterskistøvledansen skal filmes. Powerbanken Anker PowerCore+ 10.000 mAh vandt vores test af powerbanks.

Set til 295 DKK | Se aktuel pris hos Dustinhome.dk


Hestra primaloft skihandsker til børn

Hestra primaloft handsker børn

Disse Hestra-skihandsker til børn er både gode ude på pisten og i en vinterkold dansk skolegård. Som alle andre Hestra-produkter er disse børneskihandsker slidstærke. De er desuden lavet i et materiale, som hurtigt tørrer.

Set til 400,- | Se aktuel pris hos Sportmaster.dk


Hestra overtræksluffer

Hestra overtræksluffer

Disse overtræksluffer står på min egen ønskeliste. Jeg glæder mig til at kunne trække Hestra-overtrækslufferne i læder ud over mine skihandsker på rigtig kolde dage. Med svenske Hestra som producent, er der garanti for høj kvalitet.

Set til 449 DKK | Se aktuel pris hos Blacksnow.dk


Earebel hue med høretelefoner

Earebel hue

Ude på pisten har nu naturligvis skihjelm på, men hvis afterskistedets DJ har dårlig musiksmag, kan denne julegave løse problemet. “Oak”-huen fra Earebel både lyder og varmer godt. De indbyggede høretelefoner kan via bluetooth kobles op til din favoritplayliste på din egen smartphone. Huen findes i flere forskellige farver, og Earebel laver også pandebånd med integrerede høretelefoner.

Set til 480 DKK | Se aktuel pris hos Skiwear4u.dk


Dakine Deluxe Tuningsæt

Dakine Deluxe Tuningsæt

Dette produkt er næppe den rigtige julegave til Hr. eller Fru Danmark, der tager på en uges skiferie om året. Hvis gavemodtageren derimod er mere end almindeligt skiglad, er dette tuningsæt fra Dakine en oplagt julegaveidé. Med dette sæt og et strygejern, er skientusiasten garanteret et perfekt glid og et knivskarpt kantgreb.

Set til 499 DKK | Se aktuel pris hos Blacksnow.dk


Julegaver – Pris: 501-1.00 kroner

Med et budget på mellem 500 og 1.000 kroner, udvides antallet af mulige julegaver til ham eller hende, der elsker skiferie.


Douchebag The Scholar

Douchebag The Scholar

Trendy og kompakt rygsæk fra populære Douchebag, der både egner sig til skituren til Alperne og skoledagen i Danmark. Den fås i to stilfulde farver (sort eller mørkegrøn) og er naturligvis produceret i den sædvanlige høje Douchebag-kvalitet.

Set til 778 DKK | Se aktuel pris hos Skiwear4u.dk


Mons Royale Yotei Powder hættetrøje

Mons Royale Yotei Powder Hood

Yotei Powder hættetrøjen fra Mons Royale er syet i 100% merinould. Trøjen kan enten bruges som inderste lag eller mellemlag. Den tynde hætte kan bruges under hjelmen og er især praktisk i snestorm eller pudder. Yotei Powder Hood fås i flere forskellige farver.

Set til 799 DKK Se aktuel pris hos Blacksnow.dk


Appertiff Dawg goggles

Appertiff Dawg goggles

Her på redaktionen er vi helt pjattede med Oakleys Prizm-goggles, men hvis de er for dyre til dit julegavebudget, findes der andre gode og billigere goggles. Eksempelvis modellen Dawg fra det nye svenske mærke Appertiff. Her får du lækkert design og høj kvalitet til en god pris. Alle goggles fra Appertiff er testet og designet i Åre, og kan købes med forskellige typer af linser.

Set til 799 DKK Se aktuel pris hos Blacksnow.dk


Oakley Guntower rygsæk

Oakley Guntower rygsæk

Guntower-rygsækken fra Oakley er designet til et hårdt liv ude på bjerget. Der er god plads til både et ekstra mellemlag, et par goggles og proviant til en lang dags skiløb. Denne skirygsæk fra Oakley er også udstyret med justerbare straps til transport af ski eller snowboard. Rygsækken er vandafvisende og er derfor også praktisk til den daglige cykeltur til og fra arbejde eller studie hjemme i regnvåde Danmark.

Set til 849 DKK | Se aktuel pris hos Blacksnow.dk


Cairn Proride D30 rygskjold

Cairn Proride D30 rygskjold

Et Proride D30 rygskjold fra Cairn er et godt julegavekøb til ham eller hende, du elsker. Rygskjoldet absorberer potentielt invaliderende slag eller stød. Det er også behageligt at have på. Rygskjoldet er syet i et materiale, der tillader din krop at ånde. Du kan købe rygskjoldet i fire forskellige voksenstørrelser og tre forskellige størrelser til børn.

Set til 899 DKK | Se aktuel pris hos Skiwear4u.dk


Dakine skirygsæk med plads til rygskjold

Dakine Heli Pro 24L rygsæk

Dakine Heli Pro 24L rygsækken er en god gave til seriøse skiløbere. Denne rygsæk har plads til det meste, og straps til transport af ski eller snowboard. Hvis du tilkøber dette rygskjold, får du en både praktisk og sikker makker til en lang dag ude på bjerget.

Set til 999 DKK | Se aktuel pris hos Skiwear4u.dk


Julegaver – Pris: Over 1.000 kroner

Hvis loftet på 1.000 kroner fjernes, er der endnu flere gode gaveidéer på skibutikkernes virtuelle hylder.

Cairn Eclipse Rescue skihjelm med visir

Cairn Eclipse Rescue skihjelm

Med Cairn Eclipse Rescue får du en sikker skihjelm med indbyggede “goggles”. Denne skihjelm med visir er lavet af den franske kvalitetsproducent Cairn, der først for nylig er begyndt at sælge sine produkter på det danske marked. Visirhjelme som denne er også yderst velegnet til brillebærere, der ofte har svært ved at finde behagelige brillevenlige goggles. Cairns skihjelme med visir findes også i andre farver og former.

Set til 1.144 DKK | Se aktuel pris hos Skiwear4.dk


Salomon N NFX twintip ski til børn

Salomon N NFX ski til børn

Giv dit barn et par alpinski i julegave. Det skaber både glæde juleaften og ekstra fornøjelse ude på pisten. Sidste år testede vi ski til børn og tør derfor trygt anbefale de testvindende Salomon N NFX Twintip som en perfekt julegave til både drenge og piger. Et godt og lidt billigere alternativ er disse Salomon Qst Max børneski (her er prisen inklusiv bindinger).

Set til 1.299 DKK | Se aktuel pris hos SkatePro.dk


Oakley Line Miner Factory Pilot Blackout Prizm Jade Iridium goggles

Oakley Line Miner Factory Pilot Blackout Prizm Jade Iridium goggles

Produktnavnet på denne julegave er umuligt at udtale efter fire timers heftig afterski på Kühstall eller Café Snesko, men disse goggles er dog ikke kun rent salgsgas. Liner Miner-modellen fra Oakley er medium i størrelsen, og passer godt til både damer og herrer. Jade Iridium-linsen er en perfekt all-round linse, som både er god i solskin og acceptabel i snevejr.

Set til 1.569 DKK | Se aktuel pris hos Blacksnow.dk


Planks Happy Days anorak

Planks Happy Days Anorak

Anorakkerne er tilbage på pisten og i parken. Planks Clothing imponerede med høj kvalitet og lav pris i forrige sæsons test af skijakker. Planks Happy Days-anorakken er en oplagt julegaveidé til skiglade danske drenge og mænd. Den skarpe pris gør denne trendy og farverige skijakke til en julegave, der næppe skal byttes.

Set til 1.599 DKK Se aktuel pris hos hos Blacksnow.dk


Fischer langrendspakke

Fischer Langrendspakke

Desværre får jeg alt for sjældent julegaver til en værdi af over 1.500 kroner, men alligevel har jeg skrevet en pakke med Fischer langrendsudstyr på min egen ønskeseddel. Godt udstyr til nye langrendsløbere behøver ikke at koste mere. Læs også min guide til langrend for begyndere.

Set til 1.699 DKK | Se aktuel pris hos SkatePro.dk

Hvis du gerne vil have nye skiferietips tilsendt hver måned, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.